fbpx

Pálya EB 4.-5. nap: Lovassy ismét remekül versenyzett a Pontversenyben, Csengői Bálint új saját csúcsot hajtott 1000 méteren

A Pályakerékpár Európa-bajnokság utolsó 2 napján is láthattunk figyelemreméltó magyar eredményeket, Lovassy Krisztián a Pontversenyben aktívan versenyezve a 10. helyet szerezte meg, míg Csengői Bálint 1000 méteren ment új saját rekordot.

Szombaton Lovassy Patrik Rómeó állt rajthoz Keirinben, a fiatal sprinter az első körben a 3. helyen végzett, amivel nem tudta kvalifikálni magát az elődöntőbe, a vigaszágon pedig nem sikerült javítania így végösszesítésben a 15. helyen végzett. Ezen a napon még Borissza Johannának és Lovassy Krisztiánnak szurkolhattunk a Pontversenyben, Borissza Johanna kb a verseny felénél kiállt, míg a férfiak mezőnyében Lovassy Krisztián ismét aktívan versenyzett, nagyon sokat próbálkozott szökéssel, aminek meglett az eredménye pontok tekintetében, ismét a 10. helyen végzett, ami nagyon jó eredmény egy olyan ország versenyzőjétől, ahol nincs fedett fapálya.

Vasárnap Csengői Bálintért szoríthattunk az 1000 méteres időfutamban, aki bár a döntőbe nem jutott be, de egyéni csúcsot hajtott és végül a 18. helyen végzett.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo