fbpx

Ötpróba Program – Sportolj velünk és pontjaid váltsd ajándékokra!

Az Ötpróba egy olyan szabadidősportokat kínáló mozgalom, mely színvonalas rendezvényeivel igyekszik mozgásra bírni a magyar lakosságot. Mindenki találhat kedvére való sportot a kínálatban, ugyanis szerveznek futással, úszással, túrázással, kajak-kenuzással, illetve kerékpározással és triatlonozással kapcsolatos rendezvényeket, mely utóbbi kettő a Bikemag hasábjain kiemelten fontos. Ráadásul, ha szorgalmasan gyűjtöd a pontokat, azokat garantált ajándékra válthatod!

Kinek jó, miért jó?

Azt gondolom, hogy mindenkinek! A programkínálatot elnézve a kezdő szinttől egészen a haladóig kínálnak programokat, családi túrától egészen a maratonversenyekig bezárólag. A cél az, hogy a mozgásszegény életmódunknak búcsút inthessünk egy egészségesebb jövő érdekében. Nem okvetlen kell ott legyünk a TOP10-ben, bőségesen elég, ha saját magunknak bizonyítunk a pályán, hogy igen, ezt is meg tudtuk csinálni. Sikerélmény! Rohanó, stresszes életünkben igen nagy szükség van a pozitív megerősítésre, ami csak karnyújtásnyira van tőlünk. A sport számos jótékony hatást gyakorol szervezetünkre, javítja közérzetünket, motivációt jelenthet a mindennapokban, rengeteg értékes emberi kapcsolat megteremtéséhez ad táptalajt. Kerékpáros szempontból 2+1 sport közül szemelhetjük ki a számunkra szimpatikus eseményeket, mert a terepkerékpározás és az országúti kerékpározás is benne van a kínálatban, és külön-külön gyűjthetőek benne a program által kínált pontok. Illetve a +1-nek minősülő triatlon szintén tartalmaz bringás részt a futás és az úszás mellett.

Jövőre itt az Olimpia, amely remek apropó a paradigmaváltásra, tehát nem árt igyekezni annak, aki változtatna és a kanapén punnyadás helyett szívesen mozdulna ki. Motiváció a saját egészségünk megőrzése mellett a rendezvényeken szerezhető pontokért beváltható márkás sportcuccok. Ha valaki nagyon rákap a sport ízére és 5 sportágban szerzi az elismeréseket, annak lehetősége van a magyar delegáció formaruhája alapján tervezett melegítő megkaparintására is.

 

És hogy mennyi pontot kell gyűjteni egy-egy tárgyért?

  • 15 pontért: ADIDAS baseballsapka
  • 25 pontért: ADIDAS póló
  • 40 pontért: ADIDAS hátizsák
  • 60 pontért*: a 2020-as tokiói olimpián induló magyar csapat hivatalos formaruhája alapján tervezett melegítő

* A melegítő megszerzéséhez legalább 5 sportágban kell pontokat gyűjtened.

Kerékpáros szempontból a következő helyeken van lehetőséged a pontszerzésre:

Érdekel a dolog?

A teendőd csak annyi, hogy regisztrálsz az Ötpróba Program honlapján, s egyszeri 1000 forintos díjért cserébe kedvezményesen vehetsz rész a fenti rendezvényeken, sőt mi több, ha vonattal érkezel az eseményekre, úgy féláron válthatod meg menetjegyed.

Remélem kedvet kaptál a kimozduláshoz és ezek után találkozunk veled vagy családoddal a színes programkínálat valamelyikén.

További információkat az  www.otprobatokioba.hu oldalon találsz.

Tématámogatás. Készült Magyarország Kormánya támogatásával.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo