fbpx

Olcsó téli bringamegőrzés a MOL-tól

Új, bringamegőrző szolgáltatással bővült a MOL bringaPROGRAM-ja. 2012. novemberétől 2013. április 30-ig a MOL őrzött, zárható és fűtött raktárban szakszerűen tárolja, továbbá az általános karbantartást is elvégzi a behozott bringákon.

A kerékpár-tulajdonosnak mindössze annyi dolga van, hogy nyitvatartási időben vigye el bringáját 1011 Budapest, Fő utca 14-18. szám alatt található bikeLAB szaküzletbe és szervizbe.
A boltból részletes átvizsgálás és 1990 forint kifizetése után elszállítják a biciklit egy biztonságos, fűtött raktárba, ahol szakszerűen tárolják. Mindezeken túl a szükséges karbantartást is elvégzik a megőrzött kerékpáron.

MOL_Bringamegőrző

A tél közeledtével sokaknak gondot okozhat a kerékpár tárolása. Dohos pincékben, fagyos erkélyeken vagy védtelen gangokon vészelik át a holtszezont a bringák. Erre próbálunk megoldást nyújtani bringaprogramunk keretében.” –  mondta Szollár Domokos a MOL magyarországi kommunikációs igazgatója.

A MOL bringaMEGŐRZŐről részletek itt olvashatóak.

Röviden a MOL bringaPROGRAM-ról

A MOL bringaPROGRAMja keretében a MOL tavaly óta 125 benzinkúton működtetett bringaPONTokat. Ezen felül több nyári fesztiválon biztosított ingyenes szervizt és tanácsadást, illetve biciklikölcsönzést. Később a  fesztiválokon nagy sikerrel használt, kiváló állapotú, folyamatosan szervizelt, alig pár hónapos 50 db biciklit a MOL az állami gondozásban élő és veszélyeztetett gyerekeket támogató Ágota Alapítványnak adományozta.

A MOL bringaPROGRAM részeként a MOL a fővárosban, az Erzsébet téren elindította a MOL bringamentőt is, ahol júniustól októberig ingyen szervizzel várták a kétkerekűeket, illetve a MOL nyáron bringaPONT nevű mobilapplikációt is készített a bicikliseknek. A mobilalkalmazás méri és térképen jelzi a kerékpáros által megtett útvonal fontosabb adatait. Ezen túl pedig segít összegyűjteni a Magyarországon belüli minőségi túraútvonalakat és megosztani az azokkal kapcsolatos tapasztalatokat a többi bringással. Az applikáció Android és iOS operációs rendszereken működik, letölthető a Google Play-ből, és az Apple App Store-jából.

A MOL bringaPROGRAM legújabb eleme a most bejelentett téli bringamegőrző is.

További információ a MOL téli bringaMEGŐRZŐről

(X)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo