fbpx

Northwave nyári kerékpáros ruházat 1. rész: LOGO WMN női mez, LIGHTNING nadrág, EXTREME PRO zokni

Az évtizedes múlttal rendelkező olasz márka a cipőin felül komplett ruházatot is kínál kerékpárosok számára, ahol szintén a jól megszokott Northwave minőséggel találkozhatunk. Cikkünkben egy csúcskategóriás nadrágot, egy női mezt és egy szellős nyári zoknit fogunk bemutatni, melyek mind tökéletes viseletek a legmelegebb évszakban.

northwave_logo

 

Northwave LOGO3 WMN női meznorthwave_logo

A LOGO3 WMN nem csak nevében, hanem szabásában is egy kifejezetten nőknek tervezett mez, szabása a női anatómiát veszi alapul (sokszor látok nőies alakú hölgyeken férfi mezt, ami egyes helyeken bő, máshol túl szűk és csípőben állandóan fel akar csúszni a dereka). A Northwave egy rendkívül jól szellőző alapanyagból készítette el ezt a mezt, ami ezenfelül rugalmas és az izzadtságot hatékonyan elvezeti, a nyári melegben is megfelelő komfortot biztosítva ezzel. A szellőzés további fokozása érdekében hálós betéteket találhatunk a mez oldalán. Hátul három zsebbe lehet pakolni a kerékpározáshoz szükséges tárgyakat és a zsebek szegélye visszaveri a fényt. Elöl egy 40 cm hosszú rejtett zippzár található, amivel már majdnem teljesen ki lehet nyitni a mezt, ha annyira melegünk lenne, kb. 10 cm marad alul, ahol nincs zippzár. A mez alján egy szilikonos csík biztosítja, hogy a mez ne csússzon fel/el, személy szerint a nőknél én ezt fontosabbnak tartom az anatómia miatt, mint a férfi mezeknél, náluk jóval nagyobb ennek az esélye. Három színben elérhető a LOGO3 és nem csak tipikus csajos megjelenéssel, hanem azok is találhatnak nekik tetsző mezt, akik éppen nincsenek oda a rózsaszínért. A LOGO3 azonfelül, hogy megjelenésben is hölgyek kedvence lehet, megfizethető áron kínál számos fejlett technikai megoldást, amelyek valódi társsá teszik a bringázások során.

Jellemzőknorthwave_logo
-Női szabású rövid ujjú kerékpáros mez
-Jól szellőző, gyorsan száradó technikai alapanyagból
-Az izzadtságot hatékonyan elvezeti
-Rugalmas
-Hálós betétek az oldalán a jobb szellőzésért
-Három hátsó zseb
-40cm hosszú zippzár elöl
-Szilikonos derékrész a felcsúszás, elmozdulás ellen
-Fényvisszaverő elemek
-Három színben
Bővebb információ: http://bikefun.hu/product/mez-northwave-logo3-wmn-noi-roevid
Ajánlott fogyasztói ár: 16 790 Ft

lightning

 

Northwave LIGHTNING rövidnadrágNorthwave_lightning

A Northwave csúcs kerékpáros nadrágja a LIGHTNING, mely minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel egy profi nadrágnak kell. Hogy minden követelménynek megfeleljen, az olasz gyártó úgynevezett BioMap kialakítást használ a nadrágnál, az előre formázott paneleknek köszönhetően a nadrág tökéletes összhangban mozog az izomzattal együtt, nem vesz el semmit a kerékpáros teljesítményéből. Kétféle alapanyaggal dolgozott a Northwave a LIGHTNING megalkotásakor, a belső panelek M.I.T.I. Tech Power Zaffiro kompressziós anyagból vannak, mely egy rendkívül rugalmas és hosszú távon is formatartó anyag, ezáltal kiválóan tartja, támasztja az izmokat, ezzel kitolva a fáradtságérzetet. A külső panelekhez M.I.T.I. Tech Sherwood alapanyagot használt a gyártó, ami egy nagyon tartós, strapabíró, bolyhosodásmentes anyag. Erre azért van szükség, mert a lábunk külső részét szokták behatások érni kerékpározás közben és így nem fog olyan könnyen megsérülni az anyag pl amikor elesünk. A nadrág szárán varrás nélküli „raw-cut” passzék biztosítják, hogy a szárak ne mozduljanak el, ezenfelül mivel nincsenek varrások, ezért nulla az esélye, hogy nyomáspontok kialakuljanak. A kantárok is a varrásmentesség jegyében készültek el annak érdekében, hogy ne dörzsöljék ki a bőrünket. A kerékpáros nadrágok egyik legfontosabb eleméről még nem esett szó, ez nem más, mint a betét. A LIGHTNING-ban K130 3D fantázianevű betét található, mely egy igazán speciális darab, előre formázott, nagyon jól alkalmazkodik az alsó felünkhöz és a szellőzésére odafigyeltek a tervezése során. A Northwave LIGHTNING-ot azoknak ajánlom, akik egy nagyon jó nadrágot keresnek, ami a hosszú, kemény kerékpározás alatt is kényelmes marad és nem mellesleg kompressziós hatásának köszönhetően hozzátesz a teljesítményhez.

lightning

JellemzőkNorthwave_lightning
-Magas minőségű kerékpáros nadrág
-BioMap kialakítás, előre formázott panelek, összhangban mozog az izomzattal
-M.I.T.I. Tech Power Zaffiro erős, rugalmas, kompressziós alapanyag a belső paneleken, mely remek alátámasztást nyújt a fáradt izmoknak
-Strapabíró, bolyhosodásmentes M.I.T.I. Tech Sherwood alapanyag a lábak külső részén
-A hegesztett, varrás nélküli kantárok a kidörzsölődés ellen
-Varrásmentes „raw-cut” passzé a lábvégeken kiküszöböl minden lehetséges nyomáspontot
-Fényvisszaverő rátétek a jobb láthatóságért
-Előre formázott K130 3D betét
-Fekete színben
Bővebb információ: http://bikefun.hu/product/nadrag-northwave-lightning-roevid-kantaros-fekete
Ajánlott fogyasztói ár: 34 990 Ft

 

Northwave EXTREME LIGHT PRO zokninorthwave_extreme_light_pro

Sokan nem gondolnák, hogy a zokni mennyire fontos része a kerékpáros ruházatnak, pedig az a ruhadarab, amivel közvetlen kontaktusban vagyunk a lábunkon, a zoknin keresztül adjuk le az erőt a cipőre és onnan a pedálra, tehát könnyedén belátható, hogy nem mindegy, hogy mit viselünk a lábunkon. A Northwave ennek megfelelően számos zoknit kínál különböző dizájnnal és tulajdonságokkal. Az EXTREME LIGHT PRO egy ultrakönnyű zokni, amit a meleg nyári napokra tervezett az olasz gyártó. Vékony, Meryl Skinlife alapanyagának köszönhetően nagyon jól szellőzik, rugalmas, tökéletesen felveszi viselője lábának formáját és antibakteriális, tehát lassabban lesz büdös benne a lábunk. A szára a mai trendeknek megfelelően hosszú, 14 cm, tömege mindössze 17 gramm és a feltűnő színe miatt könnyen észrevesznek majd az autósok a forgalomban. Ára alig több, mint egy normál zoknié, véleményem szerint nem érdemes spórolni ezen, zokniból is válasszunk minőségi darabot, pl a Northwave EXTREME LIGHT PRO-t.

Jellemzők
-Kerékpározáshoz tervezett sportzokni
-Meryl Skinlife, antibakteriális alapanyag
-Ultrakönnyű kivitel
-Nagyon jól szellőzik
-A legmelegebb napokon is viselhető
-14cm-es szár
-Tömege 17 gramm
Bővebb információ: http://bikefun.hu/product/zokni-northwave-extreme-light-pro-1
Ajánlott fogyasztói ár: 3 990 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo