fbpx

Névre szóló rajtszámok a Salzkammergut Trophy-n – Nevezz időben!

Megéri időben nevezni a Salzkammergut Trophy-ra, hiszen a június 29-ig nevezők személyre szabott rajtszámot kaphatnak.

Fotó: Erwin Haiden

Alig öt hét van hátra a július 14-ei, 21. Salzkammergut Trophy rajtjáig! Amennyiben a nevezést követően a nevezési díjat június 29-ig átutalod, személyre szabott rajtszámot kapsz.

Az extrém táv 900 résztvevője számára a Salzkammergut Trophy kalandja szombaton már reggel 5 órakor kezdődik a bad goiserni Marktplatzon. Erőt próbáló 210 kilométer és a szinte hihetetlen 7.119 méter szintkülönbség várja a sportolókat. Már ezek az adatok is azt mutatják, hogy itt feltehetően Európa egyik legkeményebb mtb maratonjáról van szó. A számtalan néző, de legfőképp a szurkoló zónákban tartózkodók, az A táv versenyzőit még jobb mentális és fizikai teljesítmény eléréséhez segítik buzdításukkal.

De a többi, a 22, 38, 54, 74 és a 120 kilométeres Trophy táv is jó erőnlétet igényel. Ezenfelül az 55 km-es All mountain versenyszám magas technikai tudást követel meg a versenyzőktől.

Bosch eMTB-Challenge supported by Trek július 14-én

Fotó: Rudi Knoll

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Trophy hétvégéjén az eMountainbike versenyt. A megújult versenyforma még több kerékpáros élvezetre és élményre ad lehetőséget. A technika és a tájékozódási képesség itt épp olyan fontos, mint az erőnlét és az okos akku-menedzselés.

Az amatőr és a haladó kategória résztvevőinek edzés nélkül, időre hat emelkedő- és downhill szakaszt kell megtenni. Ezeken a szakaszokon a technikai tudás alapján kékkel ill. pirossal jelölt, különböző nehézségű vonalak közül szabadon lehet választani. A transzfertávokon eközben 10 kontrollponton kell áthaladni. A győzteseket a marktplatzi díszsátorban 19 órától díjazzák.

Most először lehet időmérés nélkül részt venni a Bosch eMTB-Challenge-en. A túra “versenyszám” résztvevői a teljes, összesen 30 kilométert, a mérőszakaszokat kikerülve kell megtegyék. A különböző teljesítményszintek ellenére így családok, párok és csoportok is együtt élvezhetik a verseny különleges légkörét. Akinek még nincs eMTB-je, néhány kiállítónál bérelhet egyet a versenyre.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo