fbpx

Múltat idéző és jövőbe mutató újdonságok a Rudy Project 2021-es kínálatában

Számos divatos modell érkezik az új szezonra az olasz gyártótól, mint a trendi, nagy sík lencsével szerelt SOUNDSHIELD, a szögletes élek közé formázott SOUNDRISE, vagy a klasszikus olasz formavilágokat tükröző CROZE, de kerékpárosokat jobban láza fogja hozni az alábbi két új szemüveg és egy új sisak.

CUTLINE – A SPORTSZEMÜVEG EVOLÚCIÓ KÖVETKEZŐ LÉPÉSE

Bár már tavaly évközben megérkezett a CUTLINE, igazából a 2021-es szezonra debütál teljes vállszélességgel. Kombinálva a széles, arcot körbe ölelő, keret nélküli lencse kialakítást, a jövőbe mutató technológiákkal készülő lencséket, és a Rudy Project több mint 30 éve változatlan filozófiáját, a CUTLINE igazi műremek, amit 4 módon is hordhatsz. Természetesen, mint minden Rudy Project sportszemüveg, ez is dioptriázható!

Részletekért kattints ide.

SPINSHIELD – A MÚLT VELÜNK ÉL

Tavaly született újjá az 1992-es Rudy Project AGRESSOR szemüveg – ez a DEFENDER modell – 2021-re pedig egy újabb, a gyártó több mint 30 éves történelmének egyik mérföldkövét vették elő Trevisoban, és keltették életre a jövőbe mutató technológiák, fejlesztések, valamint a három évtizedes szemüveg-gyártásban szerzett tapasztalat segítségével. Ez a szemüveg az 1986-ban bemutatott PERFORMANCE modell, melynek reinkarnációja SPINSHIELD néven mutatkozik be és az Active Lifestyle-kategóriát erősíti.

Részletekért kattints ide.

CROSSWAY – KATEGÓRIÁJA EGYIK LEGKÖNNYEBB ALL MOUNTAIN/TRAIL MTB SISAKJA

Az olasz gyártó tovább erősíti terepkerékpáros sisak-kínálatát, melybe 2021-es szezonra érkezik egy kiváló ár-érték arányú, szuper könnyű fejvédő, a CROSSWAY. Az újra gondolt dupla InMold-technológiával készülő héjszerkezetű modell annak ellenére, hogy megnövelt tarkó- és halántékvédelmet kapott, tömege mindösszesen 250 gramm (napellenzővel, racsnis tarkórögzítéssel együtt), melynek köszönhetően kategóriájának egyik legkönnyebb sisakja.

Részletekért kattints ide.

Plusz egy új küldetés, közös érdekkel:

PROJECT RIDE TO ZERO

Környezetünk egészségesen tartása egyben a kulcsa a sportjaink játszóterének, azaz Földünk megóvásának. A RidetoZero az új Rudy Project filozófia, mely a cég minden mozdulatát meghatározza innentől. Cél a termékek, felhasznált anyagok, csomagolások, tervezések és logisztikai feladatok által okozott környezeti behatások minimalizálása.

„Tudjuk, hogy a radikális változások időbe kerülnek, és a környezeti lábnyom csökkentése kemény kihívás, de elhatároztuk és véghez visszük!” – Simone Barbazza

Az új termékek többsége már megérkezett a forgalmazó raktárába, amiket megtekinthetsz a bemutatótermükben, illetve weboldalukon – ahol akár ingyenes és 24 órán belüli kiszállítással meg is rendelheted a kiszemelt terméket!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo