fbpx

Mugenrace Team Prolog évnyitó 2016

Szegeden 2016. január harmadik hétvégéjén megtartotta évnyitó találkozóját a Mugenrace Team Prolog országúti csapata.

mugenrace

Veres Csaba csapatvezető ismertette a 2016-os év felkészülési és verseny programját, bemutatta a 2016-os ruházat terveit és az új csapatkerékpárt is. Így ebben az évben is saját márkás kerékpárral versenyeznek a Mugenes fiúk.

Programjuk szerint a versenyszínhelyek Magyarország mellett Szerbia, Bosznia, Lengyelország, Szlovákia, Ukrajna, Románia és Ausztria. A csapatot a következő versenyzők alkotják az idei esztendőben: Molnár István, Varga Péter, Hartmann József, Hemmert János, Nagy Bulcsú, és a fiatalok: Bertalan Balázs, Fábián Ábel, Nagy Olivér, Fekete András, Gáspár Ferenc, valamint Szerbiából Dario Nimcevic.

A csapat edzője és egyben szakmai vezetője Vasiljev Dejan, segítői Valkay Gábor és Pajkó Dániel lesznek. A 2015-ös év 4 bajnoki címe után erre az évre is hasonló jó szereplést tűztek ki célul.

Ezután Vasiljev Dejan az idei célokról beszélt részletesen: legalább két magyar versenyzőt kijuttatni a Katari Világbajnokságra és ennek a célnak az eléréséhez minden alá lesz rendelve.

Decemberben elkezdték versenyzőink a pszichofizikai felkészülést ami felmérésekből, kondicionálásból, úszásból, futásból, jégkorcsolyázásból és természetesen kerékpározásból és edzésnapló vezetésből állt.

A Mugenrace Team Prolog csapatának első megjelenése a Bringaexpón lesz, utána pedig Montenegróban Sutomoreban egy edzőtábor keretében fejezzük be az utolsó felkészülési fázist. Amikor csapatunk visszaér, pihenünk és részt veszünk a Tihany Kupán ami remek bevezető a versenyszezonra, ami egészen októberig tart. Ezután hozzátette: Az idei versenyszezon
4000-5000 versenykilométerből fog állni.

A csapatnak tehát bőven lesz tennivalója az idei esztendőben is és reméljük hasonlóan sikeres esztendőt zárunk mint a tavalyi – zárta szavait Veres Csaba és Vailjev Dejan.

Bővebb hírekről a csapat elérhetőségein lehet informálódni:
cyclingteam.hu és facebook.com/TeamProlog/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo