fbpx

Miénk a Pálya! Kötetlen bringázás a Hungaroringen

Szombaton délelőtt a kerékpárosoké lesz a Pálya! Az elsősorban autóversenyeknek otthont adó, világhírű aszfaltcsíkon most lehetőséged lesz egy kötetlen bringázásra. A mogyoródi Hungaroringre kerékpáros túra keretében lehet eljutni, Budapestről a Vuelta Sportiroda, Gödöllőről pedig a Gödöllői Lokálpatrióta Klub szervezésében.

Május 19-én, szombaton, ismét a bringásoké lesz a versenypálya Mogyoródon, a Hungaroringen. A Miénk a pálya! eseményre bárki benevezhet, a részvétel ingyenes, és az oda vezető túra pedig könnyedén teljesíthető mind távban, mind tempóban. Az érdeklődők vezetett kerékpáros túrával juthatnak el a helyszínre, melyhez Budapesten és Gödöllőn lehet csatlakozni.

A Budapesti túrázókat a város szélén, a Régi Fóti úton várjuk (Régi Fóti út 66-68.), regisztrációjuk reggel 7:30-8:30 között lesz a Régi Fóti úti Penny Market parkolójában. Innen indul 8:30-kor a bringás csapat rendőri felvezetéssel a Hungaroringre.
Azokat, akik – a tavalyi évhez hasonlóan –, reggel 8 óráig a Városligetben gyülekeznek, 20 fős (kis)csoportokban kísérik a szervezők a Régi Fóti úti gyülekező ponthoz. Fontos tudni, hogy a Városliget és a Régi Fóti út közötti szakaszon rendőri biztosítás nem lesz, így kérjük, hogy szigorúan a KRESZ szabályok szerint közlekedjetek!

Gödöllői bringások gyülekezője 7:30-8:30 között lesz, Gödöllőn, a LEAR parkolójában (Haraszti út 4.).

A pályára való belépésre feljogosító karszalagot a gyülekezés helyszínén (Budapesten a Penny Market parkolóban, Gödöllőn a Lear parkolóban) kapják meg a részvevők. Ez a karszalag a kerékpáros túra mellett arra is lehetőséget ad, hogy részt vegyél a „Legendák találkozása” elnevezésű, az Opel Magyarország által szervezett egész napos programokon – kivéve az esti Tankcsapda koncertet, amire külön kell regisztrálnod a www.legendak.com oldalon.

A fővárosból induló, előzetesen regisztrált résztvevők között egy Opel tesztvezetést és egy több ezer forint értékű Opel ajándékcsomagot sorsolnak ki a Hungaroringen. A nyertes egy általa kiválasztott Opel modellel tölthet el egy hétvégét. Online regisztráció a www.kerekparinfo.hu oldalon lehetséges.

Gyere és hódítsd meg a Hungaroringet!

További információ: www.kerekparinfo.hu

 

Videó: http://vimeo.com/23996729

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo