fbpx

Mi a közös Contadorban és Nibaliban?

A UCI által kiírt WorldTour országúti kerékpárverseny-sorozat olyan, mint az autóknál a Formula-1. Itt jelennek meg sokszor legelőször az alkatrészeket és kiegészítőket gyártó cégek legújabb fejlesztései, melyek később mindenki számára elérhetővé válnak, mint a gyártók legjobb termékei, melyek a legszélsőségesebb körülmények között teljesítettek már.

Vincenzo Nibali Tralyx szemüvegben és Racemaster sisakban Fotó: Roberto Bettini-Rudy Project

Vincenzo Nibali Tralyx szemüvegben és Racemaster sisakban
Fotó: Roberto Bettini-Rudy Project

A 2017-es szezonban két WorldTour csapat is kiemelt támogatást kap, a több mint 30 éves Rudy Project szemüveg- és sisakgyártótól. A Trek-Segafredo Team, és a Team Bahrain Merida teljes gárdája a márka topmodelljében teker, így például Antonio Nibali vagy épp Alberto Contador is Rudy Project Tralyx-ben feszül egymásnak.

SZEMMEL NEM LÁTHATÓ TUDÁS

Tralyx_airflow_525pix

A Tralyx modellben a gyártó három évtizedes sportszemüveg gyártásbeli tapasztalata és tudása összpontosul. Olyan különleges komfort- és szemvédelmet növelő technológiákat tartalmaz, mint a rendkívül rugalmas és strapabíró Grilamid alapanyagú keret, az arcra alakítható szárvégek és orrnyereg, a nedvességre is tapadó gumírozások, az optikailag tiszta és magas bázisgörbületű lencsék – melyek akár törhetetlen és fényre sötétedő kivitelűek is lehetnek, vagy épp a rendkívüli szellőzést nyújtó kialakítás.

A mindösszesen 26 grammos szemüveg kényelméről mi is meggyőződtünk már, teszteltük 

tralyx_gold_MLorange_big

ARANYOS
A Team Bahrain Merida csapatszínei között van az arany is, így nem csoda, ha az általuk viselt Tralyx szemüveg is aranyban pompázik. Sőt, a jó hír az, hogy pontosan a csapat által, így Nibali által is viselt modellt szériában elérhetővé tette a gyártó, melyhez színben megfelelő, szintén a csúcsmodellnek számító Racemaster sisakot is lehet kapni, hogy teljes lehessen a fej- és szemvédelmet ellátó felszerelésünk.

Tralyx Trek-Segafredo Edition

LIMITÁLT

A Trek-Segafredo csapat, így Alberto Contador által is használt piros színű, csapatlogózott modell korlátozott darabszámban kerül forgalomba, melyből itthon is elérhető lesz pár. A gyártó hazai forgalmazójának információi alapján ezeket április második felében lehet keresni a magyarországi Trek dealer üzletekben illetve a forgalmazó bemutatótermében és weboldalán.

A szemüvegek minden alkatrészére 2 év garanciát vállal a gyártó.

Termékinfó: www.rudyproject.hu 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo