fbpx

Egy csipet történelem – Megvásárolhatóak a Tour de Hongrie megkülönböztetett mezei!

Idén rendezik a 40. Tour de Hongrie-t, melynek alkalmából különleges dizájnnal készülnek a verseny megkülönböztetett trikói. És van egy jó hírünk, ezeket a mezeket az 575 Factory jóvoltából most megveheted!

Az idei Tour de Hongrie lesz a verseny történetének 40. kiadása és a jeles alkalomból klasszikus motívumok jelennek majd meg a mezeken, pl az összes eddigi város neve rajta lesz a különleges trikókon, ahol Tour de Hongrie szakaszt rendeztek az elmúlt 94 évben. (Nem volt egyszerű kigyűjteni őket, Herbszt László többnapos munkájának eredménye a lista). Tehát egy ilyen mez megvásárlásával a Tour de Hongrie történelméből is veszel egy csipettel.

A Tour de Hongrie hivatalos mezeit idén is az 575 Factory szolgáltatja, és a magyar gyártónak köszönhetően pontosan azokat a mezeket tudjátok majd megvásárolni, anyagban, technológiában, és dizájnban is, amit a versenyen a profi kerékpárosok használnak majd.

Választhatod a sárga trikót, ami az összetettben legjobb versenyzőnek jár, vagy a zöld trikót, amit a gyorsasági pontversenyben élen álló kap, vagy a piros trikót, amit a legjobb hegyimenő érdemelt ki, de akár a fehér trikót is választhatod, ami az összetettben legjobban álló magyar versenyzőnek jár.

A mezeket megnézheted élőben a Tour de Hongrie-n a versenyzőkön vagy az 575 Factory honlapján, ahol akár meg is vásárolhatod őket.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo