fbpx

Megvan az új időpont! Október elején rendezik a pálya EB-t

Lesz 2021-ben Pályakerékpáros Európa-Bajnokság, az Európai Kerékpáros Szövetség közleménye szerint október első felében rendezik a kontinensviadalt.

 

Múlt héten arról számoltunk be, hogy a fehérorosz gépeltérítés olyan láncreakciót indított be, hogy a németek, a hollandok, majd a belgák nyomására az Európai Kerékpáros Szövetség (UEC) elvette a pálya EB rendezési jogát Fehéroroszországtól. Akkor még túl sok információt nem lehetett tudni arról, hogy hol és mikor lesz az EB, csak annyit közölt az UEC, hogy keresi annak a lehetőségét, hogy idén is meg legyen rendezve a kontinensviadal. A magyar pályakerékpárosok közül Borissza Johanna nyilatkozott nekünk, hogy szeretné ha megrendeznék az EB-t, hiszen számukra alig van mostanában versenyzési lehetőség.

 

Az UEC a mai napon bejelentette, hogy lesz 2021-ben pálya EB és október első felében tervezik megrendezni, pontosan október 5-6-tól 9-10-ig. A rendező ország kiléte még kérdéses, de az ígértük szerint pár napon bejelentik azt is, hogy hol lesz az EB. Várhatóan addigra már normalizálódik a COVID-helyzet és nem fogja nehezíteni a rendezők dolgát.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo