fbpx

Meghosszabbított nevezés 2014-es licenccel is a cyclocross ob-ra

Friss információk a január 11-én vasárnap, a Gyulai Vár tövében sorra kerülő cyclocross országos bajnoksággal kapcsolatban:

A Cyclocross OB-n való indulással kapcsolatban sokan jelezték, hogy időpont hiányában, a sportorvosi vizsgálaton nem tudtak eddig részt venni, ezért 2015. évi versenyengedélyt nem tudtak kiváltani. A nevezési határidő ma este lejár, ezért az MKSZ és az MKSZSZ elnökség döntése értelmében a jövő hét végi Cyclocross Országos Bajnokságon a versenyzők 2014. évi versenyengedéllyel is rajthoz állhatnak. (A korcsoportok természetesen a 2015. évi versenyévadnak megfelelőek.)

Ugyanakkor szeretnénk mindenkit emlékeztetni, hogy a bajnokságig hátra lévő egy hétben még nyílik lehetőség sportorvosi vizsgálat lebonyolítására, amelynek birtokában az MKSZ soron kívül kiadja a szükséges igazolást a versenyen való induláshoz és ebben az esetben nem szükséges a 2014-es versenyengedély használata. Minden versenyzőt arra kérünk, hogy amennyiben csak teheti, ezt a megoldást válassza.

A nevezési határidő ezzel párhuzamosan meghosszabbításra kerül. Az új nevezési határidő 2015. január 8. (csütörtök) 24:00 óra. Emellett felhívjuk a figyelmet, hogy a nevezés csak 2015. január 9. 20:00 óra előtt beérkező utalások esetén érvényes.

Mindemellett az MKSZ elnöksége a jövőre vonatkozólag kidolgoz egy eljárásrendet, amellyel hosszútávon rendezi az év első bajnoki futamán való indulással kapcsolatban korábban többször is felmerült problémákat.

Az MKSZ elnöksége nevében:

Polony István

MKSZ elnök

Törzsök Zsolt

MKSZ alelnök / MKSzSz elnök

Az elit futam pályája

Az elit futam pályája

Információk nézőknek, versenyzőknek, segítőknek: Kijelölt Parkoló: Kossuth L. utca 24, volt I.sz. iskola udvarán. Öltözés, Tusolás, WC: Fürdő Nyári főbejáratánál. Étkezés: Kossuth L. u. 29, Göndöcs Benedek Szakközép iskola Kollégiuma. Közlekedés: Várfürdő utcába a Kossuth L. utca felől Behajtani Tilos! Tiborc u. felől lesz kétirányúsítva a Várfürdő u.; hotel, fürdő innen közelíthető meg. A versenypályán Polgárőrökkel megerősített átkelőkön biztosított a gyalogos átjárás! Kérjük csak ezeket használják! A Várudvar teljes szélessége a pálya része, oda csak a fotósokat engedik be! Rajtszám átvétel: Versenyközpont, Nagysátorban A verseny indulási sorrendje: • 10:00 – Amatőr I-II. Kcs. 25 perc • 10:45 – U17, WU17, WU19 30 perc • 11:35 – U19, WU ELITE 40 perc • 12:35 – Amatőr III-IV., Master I-II. 45 perc • 13:40 – ELITE, U23 60 perc Eredményhirdetés: • 15:00 – Teljes korcsoportos Versenyközpont, Nagysátorban.

Szálláslehetőségek apartmanokban már 2000 Ft /fő/éj – től: http://szallas.hu/gyula/apartmanok?gclid=CjwKEAiA5qOlBRDAn8K5qen65joSJADRvlbqFMWY-iJlKCYPijxNjM_SRlipOHhQlRcGqOGXwT25xBoChf7w_wcB

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo