fbpx

Még minden nyitott a DH válogatott csatájában az OB után!

A GravityHall Downhill és Fourcross Országos Bajnokságot követően már túl vagyunk a downhill válogatott válogató versenyeinek felén, melyeken a szeptemberi norvégiai világbajnokságra lehet kvalifikálni.

Az Elite Férfiaknál továbbra is Keresztes Péter vezet, mögötte Liszi Attila, de ne feledjük, a legrosszabb eredményét mindenki eldobja a versenyek lezárultjával.

Keresztes Péter

Keresztes Péter

A nőknél Megyaszai Lilla juniorként tudott akkora előnnyel győzedelmeskedni az OB-n, hogy a többiek kiestek a +20%-ból, így csak ő szerzett pontot. A szép az, hogy Lilla még éppen befért volna az Elite Férfiak 20%-ába is.

A Junioroknál Király Ármin rendre szorgalmasan teljesíti a válogató versenyeket, így magabiztos előnnyel van jelenleg az élen. Ő az egyetlen, aki mindegyik versenyen részt vett, ami azt is jelenti, hogy neki kell majd megválnia a legtöbb ponttól a végén, persze csak ha továbbra is elindul a válogatókon.

A válogató jelenlegi állása

A válogató jelenlegi állása

Tehát semmi nincs még lefutva, igaz beszállni már késő, de a már pontszerzőknek még minden nyitott! Folytatás most hétvégén Jasnán, Szlovák Kupán, majd még egy hét és Hosszúhetényben zárul a küzdelem!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo