fbpx

Most már végérvényesen elbúcsúzni látszik a jó idő, eljött az őszi/téli ruhák ideje. Megfelelő ruházat nélkül nem túl nagy élmény a kerékpározás hideg időben, ezért az, aki még nem rendelkezik speciálisan télre tervezett ruhadarabokkal gondolkozzon el azok beszerzésén. Számos nagy ruhagyártó készít ilyen célra teljes ruházatot, mi most a kerekeiről híres francia márka a Mavic (aki egyébként az Adidas tapasztalatait felhasználva tervezi ruhadarabjait) téli kollekciójának egy szeletét mutatnánk be.

 

Mavic Ksyrium Pro Thermo dzseki

Mavic_ksyrium_pro

A leghidegebb téli napokon is bringázóknak kínálja a Mavic a Ksyrium Pro Thermo dzsekit, ami maximális védelmet nyújt legyen bármennyire is hideg. A francia gyártó minden csúcstechnológiáját bevetette a legmelegebb kabátja tervezésekor, ilyen pl a Warm Wind Shell technológia és a Primaloft® Sport szigetelés.

Részletes információkért kattints ide

Mavic Cosmic Elite Thermo dzseki

Kerékpáros szempontból a magyarországi telek pár héttől eltekintve nem annyira extrémen hidegek, nincs feltétlenül szükségünk a legmelegebb téli ruházatokra. A Mavic tipikusan a hazai téli viszonyokra kínálja a Cosmic Elite Thermo dzsekijét, ami professzionális kialakításának és jó lélegzőképességgel rendelkező szélálló membránjának köszönhetően megvéd minket a téli kerékpározások során.

Részletes információkért kattints ide

Mavic Cosmic Pro Wind hosszú ujjú mez

A hűvös, szeles őszi idő beköszöntével nyári ruházataink már kevésnek bizonyulnak, viszont a téli kabátban még túl meleg van, ilyen körülményekre kínálja a Mavic a szuper szélálló membránnal felvértezett őszi, enyhe téli mezét a Cosmic Pro Wind-et.

Részletes információkért kattints ide

Mavic Cosmic Pro Wind nadrág

A kompromisszumot nem ismerőknek, akik a hideg téli napokon is a legjobb ruházatot szeretnék viselni, készítette a Mavic a Cosmic Pro Wind nadrágot, mely csúcskategóriás technológiáival védi meg alsó végtagjainkat a téli edzések során.

Részletes információkért kattints ide

Mavic Cosmic Elite Thermo nadrág

Mavic_cosmic_elite_thermo_nadrag

A hideg évszakok beköszöntével mindenkinek szüksége van egy jó téli nadrágra, ami megvéd az időjárás viszontagságaitól. A Mavic száraz/enyhén csapadékos késő őszi-téli körülmények közé tervezte meg a Cosmic Elite Thermo nadrágját, ami speciális kialakításának és kétféle anyaghasználatának köszönhetően végig melegen tartja lábunkat a hideg időben.

Részletes információkért kattints ide

Mavic Crossmax SL Pro Thermo cipő

Mavic_Crossmax_sl_pro_thermo_cipo

Hideg időben kiemelt figyelmet kell fordítanunk a lábunk védelmére, hiszen ez az egyik olyan testrész, ami elsőként kezd fázni, és ez gyorsan meg tudja keseríteni az addig élvezetes kerékpározásunkat. Ennek kiküszöbölésére kínálja a Mavic a Crossmax SL Pro Thermo cipőjét, ami a leghidegebb, legnedvesebb időben is megóvja lábunkat.

Részletes információkért kattints ide

Mavic Ksyrium Pro Thermo+ zokni

Mavic_ksyrium_pro_thermo+_zokni

Extrém hideg időjárásra kínálja a Mavic a Ksyrium Pro Thermo+ zokniját, mely speciális anyagának és réz szálas technológiájának köszönhetően a legkeményebb időben is melegen tartja a lábunkat.

Részletes információkért kattints ide

Mavic Ksyrium Elite Thermo zokni

Mavic_ksyrium_elite_thermo_zokni

A Ksyrium Elite Thermo egy általános téli használatra tervezett zokni a kerékspecialista gyártó kínálatában. Meleg és kényelmes, tökéletes választás az intenzív téli edzésekre.

Részletes információkért kattints ide

Mavic Ksyrium Pro Thermo és a Ksyrium Pro Thermo+ kesztyűk

Mavic_ksyrium_pro_thermo_kesztyu

A legkeményebb extrémen hideg időjárásra is, amikor már csontig hatol a hideg, tervezett kesztyűt a Mavic, ráadásul kettőt, egy öt ujjas és egy három ujjas változatot, a Ksyrium Pro Thermo-t és a Ksyrium Pro Thermo+-t, melyek fázós kezűeknek kötelező viseletek a téli hónapokban.

Részletes információkért kattints ide

Mavic Aksium Thermo kesztyű

Mavic_aksium_thermo

Kezünk védelme rendkívül fontos az őszi/téli időszakban, a láb mellett ez a másik olyan testrész, ami azonnal jelzi, hogy hideg van. A Mavic Aksium Thermo egy általános felhasználású téli kesztyű, ami tökéletes választás a késő őszi-közepes téli időre.

Részletes információkért kattints ide

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo