fbpx

Már lehet nevezni Salzkammergut Trophy-ra!

Januárban sokan keresnek célokat az új évre, ilyen cél lehet a legendás osztrák mtb maraton, a Salzkammetgut Trophy is, melyen minden évben számos magyar bringás vesz részt. Idén július 15-én rendezik a versenyt és már lehet nevezni rá.

ha nincs innen képed nem jártál a Salzon (Ewige Wand)

Az év első hónapjában sokan gondolkodunk azon, hogy milyen kerékpáros célokat tűzzünk ki magunk elé, körbetekerjük-e valamelyik tavunkat vagy éppen bringázzunk egyben 300 km-t, esetleg meghódítsuk hazánk vagy valamelyik környező ország legendás emelkedőjét, vagy éppen elinduljunk egy híres versenyen, ami örök élmény lehet számunkra. Az utóbbiból a montisok egyik nagy eseménye a Salzkammergut Trophy, ahol több táv közül választhatunk 21 km és 213 km között.

Ezen a versenyen tőlünk is szinte mindig részt vesz valaki, a hegyek, a lenyűgöző táj, a végtelen emelkedők és kihívás vonzza a hegyi bringásokat. Az elmúlt évben Szerző Péter kollégánk tekerte le az “A” távot, előtte pedig Nedjalkov Balázs próbálkozott gravel bringával ugyanezen a távon, de egy baleset meghiúsította a teljesítést. Nem kérdés, hogy idén is nagy eséllyel ott lesz tőlünk valaki  július 15-én ezen a versenyen a sok más magyar induló mellett (van magyar nyelv a honlapon), akik évről évre ellátogatnak Közép-Európa legnépszerűbb MTB maratonjára.

További információ: salzkammergut-trophy.at

Lenyomtuk Európa egyik legkeményebb maratonját!

Salzkammergut “A” táv negyedszer: Soha ne mondd, hogy soha

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo