fbpx

Már csak 3 hét és itt a Trophy!

Július 13-án rajtol Ausztria legnagyobb és legkeményebb MTB maratonja, a 22. Salzkammergut Trophy. Minden évben előrukkolnak a szervezők valamilyen újdonsággal, idén például az eddigi megszokott termékek mellé már gravírozott befutóérem is rendelhető nevezéskor.

40 nemzet több mint 5.000 résztvevőjével a Salzkammergut Trophy Ausztria legnagyobb MTB maratonja. Az UNESCO természeti világörökségén, a Hallstatt-Dachstein-Salzkammergut régión keresztül vezető hosszú útvonal Európa legimpozánsabb maraton távjai közé sorolható. A résztvevőket a hét különböző táv mellett a már jól bevált keretprogram várja, ami a bad goiserni hétvégét felejthetetlen élménnyé teszi: monociklis downhill, Junior Trophy, helikopteres panorámarepülések, díszsátor, lelátók, tésztaparty, Expo Area és még sok minden más.

Sokak kérésére idén először kapható gravírozott befutóérem is (ára: 10 Euró), amelyet a versenyre való jelentkezéskor lehet megrendelni. A célba érkezést követően többletköltség nélkül nevedet és versenyidődet is az éremre gravíroztathatod.

A kedvelt Löffler Trophy kerékpáros mez szintén a nevezéskor megrendelhető. Minden megvásárolt kerékpáros mez után 5 Eurót a „Schmetterlingskinder“ alapítványnak adományoznak. A kerékpáros mezhez passzoló kerékpáros nadrág is rendelhető XS-től 3XL méretig.

Ha már leadtad a jelentkezésed, de szeretnél még kerékpárosmezt vagy befutó érmet rendelni, akkor egyszerűen egy e-mailben megrendelheted még ezeket a termékeket is.

A különleges termékek kollekciójáért kattints ide.

További információkat az alábbi linkeken találsz:
NEVEZÉS
VERSENYKIÍRÁS
Visszatekintés 2018
Videók
Képek

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo