fbpx

Limitált bringa, limit nélküli bankkártyához! Wilier Zero.6

Van fölösleges 3 millád, és még nem vettél bringát? Akkor most ráugorhatsz a cég 110 éves évfordulójára készített csodára, melynek az értéke valószínűleg csak nőni fog ritkasága miatt! Mindössze 200 darabot dobnak piacra, így nem árt sietni a rendeléssel!

wilier_Zero6-nero

Kevés bringagyártó mondhatja el magáról hogy több mint 100 éve üzemel. A Wilier idén már a száztizediket ünnepli. És egy olasz gyártó hogyan tudná ezt jobban megünnepelni, mint egy extravagáns, exkluzív országútival? A Zero.6 minden kitételnek megfelel.

wilier_zero6_limited_5

A váz súlya mindössze 680 gramm, amivel a világ legkönnyebbjei közé tartozik, mindössze egy szériában gyártott váz van a földön ebben a kategóriában ami kevesebbet nyom. Az is csak 20 grammal…

wilier_zero6_limited_4

Nyilvánvaló, hogy nem fogsz tudni belőle 105-össel szereltet venni. A választási lehetőség a Shimano Dura Ace Di2, a Campagnolo Super Record, és a SRAM Red eTap. Ha már a háromból kettő elektromos, akkor nem tudom miért nem került a listára a Super Record EPS, hiszen ebben a kategóriában az ár már nem számít.

wilier_zero6_limited_nero

Kerékből a Campa szetthez Shamal Mille, a másik kettőhöz Mavic Ksyrium PRO SL Exalith jár. És ez a bringa nem csak egyszerű felextrázott kivitel, mivel a Zero.7 váz súlyából a mérnökök lefaragtak 100 grammot a legújabb Mitsubishi 60TON/46TON UD karbon alapanyagnak köszönhetően.

Mind a 200 darab bringa a képen látható színkombinációban készül, az 1906-ban gyártott modell tiszteletére. Magam abszolút Shimano párti vagyok, de ezt a bringát kizárólag Campával kérném! A gépről bővebben olvashatsz még a forgalmazó weboldalán, és megrendelni is náluk tudod!

The new Zero.6 celebrates 110 years of our history from Wilier Triestina on Vimeo.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo