fbpx

Lépj be a virtuális kerékpározás világába a Tacx tesztnapon!

Emlékszel még a Mátrix című fim híres jelentére amikor Neo-nak felkínálja Morpheus a választás lehetőségét? Zöld, vagy piros kapszula? Most ugyanezt a lehetőséget kínálja nektek a világhírű Tacx is! Unod a latyakos, bringatakarítós, fékpofa kopós téli kültéri edzéseket? Nem szeretsz a hidegben, szmogban tekerni, a párás ablakokon üveges tekintettel közlekedő autósok közé keveredni? Akkor válts virtuális görgőre!

Nem jobb ilyen virtuális helyeken tekerni, mint -5 fokban a ködben, hidegben?

A virtuális görgők jóval túlmutatnak az unalmas beltéri edzőgörgős edzéseken. Sokan nem is edzésre használják, nem céljuk versenyeket nyerni, de nem akarnak télen ellustulni, ezért inkább mediterrán tájakon tekernek, vagy éppen megmásszák a Teide-t a Kanári-szigeteken. Természetesen mindezt az otthonukban. Vagy éppen egymás ellen versenyeznek a világháló segítségével.

A legmondernebb Tacx edzőgörgők segítségével ezt könnyedén megteheted te is. PC, tablet, telefon, Cycling App, Traing App, vagy éppen Zwift? A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen, akár csak a gyárilag, vagy éppen a felhasználók által felvitt pályák száma. A gond csak az, hogy nem könnyű eligazodni a különböző modellek között, és nem kis beruházás a megvételük sem.

Éppen ezért most itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt kipróbáld, melyik a neked megfelelő modell! A szakértők segítenek neked minden kérdésben. Mivel egy-egy modell kipróbálása nagyjából fél órát vesz igénybe, ezért nem kell mást tenned, mint regisztrálni az eseményre, és időpontot foglalni! A Tacx modellek kipróbálása INGYENES! Nem mellékesen minden résztvevő ajándék Tacx kulacsból ihatja a High5 frissítőt.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo