fbpx

Leogang DH világkupa edzések – VIDEÓVAL

Többnapos esőzés után következett a pénteki edzésnap a downhill világkupa sorozat idei utolsó állomásán, Leogangban.

Egyértelműen megmutatkozott, hogy kik is mennek az összetett elsőségért a hétvégén, ugyanis a két esélyes, Gee Atherton és Steve Smith folyamatosan köröztek a pályán. Rajtuk kívül még a Giant-esek mentek sokat, a Neethling-Hart-Gutierrez trió.

Joe Smith az új sziklakert után. Igen jó tempóban közlekedett a nap folyamán.

Joe Smith az új sziklakert után. Igen jó tempóban közlekedett a nap folyamán.

A folyamatosan száradó és gödrösödő, nyomvályúsodó pálya okozott fejtörést rendesen még a top ridereknek is, voltak is páran, akik szerencsétlenebbül jártak. A néhány hete világbajnoki címét megvédő Greg Minnaar az első körében esett a térdére, ami miatt a nap további részét ki is hagyta. A másik térdproblémás Sam Hill volt, remélhetőleg mindketten el fognak tudni indulni a versenyen.

Keresztes Péter

Keresztes Péter

A négy magyar indulóból ketten az A csoportban és ketten a B csoportban vannak, így egész napra jutott otthoni vonatkozás. A két A csoportos, Liszi Attila és Keresztes Péter együtt is biciklizett az edzések során, Zámbó Dávid viszont magára maradt. Annál is inkább, mivel Ettingshausen Máté a nap elején ismét esett, és egy újabb ütés miatt sajnos úgy néz ki nem fog tudni rajthoz állni a szombati időmérőn. A többiek rendben teljesítették a napot, jöjjön hát a szombat délelőtti edzés, majd kora délután az időmérő!

[youtube height=”380″ width=”640″]http://www.youtube.com/watch?v=lxPUth6mwyY[/youtube]

 

Fotóalbum a pénteki edzésnapról.

További információk a LiMiT Racing Team Facebook oldalán.

Fotók: Nyúl Eszter

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo