fbpx

Kusztor Péter Europe Tour-pontokat szerzett!

Remekül sikerült a trieszti Trofeo ZSSDI az olimpiai válogatott kerettag Kusztor Péter számára: a P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec kerékpárosa az ötödik helyen végzett a nemzetközi mezőnyben, s ezzel megszerezte a csapat – s egyben Magyarország – idei első Europe Tour-ranglistapontjait!

Stubán Ferenc csapatfőnök az 1.2-es kategóriájú olaszországi egynapos befutója után elmondta, remek formában tekertek versenyzői:

“Kusztor Péter és Madaras Zoltán is nyert egy-egy részhajrát, Haiszer Ákos pedig sokáig egyedül volt szökésben. Kuszti végig remekül bírta a tempót és a hajrában is végig harcban volt az első helyért, végül ötödik lett. Ezért tíz Europe Tour-ranglistapontot kapunk. Haiszer Maci is a díjazottak között, a tizenkilencedik helyen ért célba, összességében elmondhatjuk, nagyon jól szerepeltek a fiúk ezen a rangos viadalon.”

A 32. Trofeo ZSSDI 138 kilométeres versenyét az olasz Manuele Boaro nyerte, öt másodperccel megelőzve az ötödik helyezett Kusztor Pétert.

Részletek, versenyzői beszámolók, eredmények és további érdekességek a klub hivatalos honlapján, a www.pnivo.com találhatóak.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások