fbpx

Kross Level és Lea Mini 20″-os gyerek kerékpár 6-9 éves korig

A Kross Level bringákat teszteltük már, a komolyabb montik futnak ezen név alatt. Ezeknek a kicsinyített mása a Level Mini és női kivitele a Lea Mini. És nem is gagyizták el, ahogy sokan a „felnőtt replikákat” szokták!

level_mini_black_red_orange_glossy_0

A 20-as bringák között már komoly szintet jelent ez a gép, ugyanis nem mindenki ad még váltórendszert és teleszkópos villát ebben a méret kategóriában. Arról nem beszélve, hogy már a kontrafék is a múlté, megtanulhat a gyerek végre két független V-fékkel fékezni ahogy a nagyok. Persze a súlyra itt is oda kell figyelni, így az alumínium vázra épülő gép a teló és a váltó ellenére is csak 12 kilót nyom!

level_mini_white_blue_glossy_0

Odafigyeltek a dizájnra is, hiszen az nem vesztette el a jelentőségét a 20-as gyerek kerékpároknál sem. Még a bovdenházak is passzolnak színben a vázhoz és a kiegészítőkhöz. Persze a külcsínynél fontsabb a műszaki tartalom. A váltórendszer 6 sebességes Shimano 14-28-as hátsó sorral, és RevoShift markolatváltóval, amit a gyerekek is könnyen el tudnak tekerni.

lea_mini_white_pink_violet_glossy_0

A teleszkóp 40 mm-es rugóúttal rendelkezik, és a gyerekek súlyához méretezett rugóval működik. Nyilván nem kell várni visszaút meg kompresszió csillapítást, ez egy alap teló, de a kezdő terepezésekre teljesen megfelel. Tárcsafék konzollal is el van látva, ha valaki komolyabb tuningot fontolgatna! Terepmintás gumikkal szerelik, de ez nem is meglepő, hiszen egy vérbeli kis montiról van szó, amivel már bontogathatják a szárnyaikat a gyerkőcök hiszen a versenyek előfutamain már simán vannak „under” kategóriák is a kicsiknek.

A fiú Level Mini fekete/piros és fehér/kék színben kapható, a csajos Lea Mini pedig fehér/pink festésű. Ha érdekel a bringa, akkor ITT megnézheted a Level-t, ITT pedig a Lea-t.

A hozzád legközelebb eső KROSS kereskedőt pedig ITT találod.

Fogyasztói ár: 84.990 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo