fbpx

Kokava Ride 2013: Szlovákiában zárták a szezont a Merkaptosok – videó

Október első hétvégéjén került megrendezésre a Merkapt Maraton Team SE hagyományosnak tekinthető szezonzáró tábora, amelyet immáron nyolcadik alkalommal tartott meg a hegyikerékpáros szakosztály. Az esemény helyszínéül, immáron negyedik alkalommal, Szlovákia szolgált, a főhadiszállás Kokava Líniában került kialakításra egy négyszintes síházként és nyaralóként is funkcionáló épületben.

merkapt_IMG_1980

Kokakva Línia a Szlovák Érchegység déli nyúlványain, a sztolicei hegyek között 800 méter magasságban található 190 km-re Budapesttől. A közigazgatásilag Rimakokavához (Kokava nad Rimavicou) tartozó, de attól 11 km-re, északra fekvő üdülőhely a nagyvárosoktól és az ipari központoktól távol eső település, két vízválasztó, az Ipoly és a Rima határán, a polyánai és a Murányi fennsík kiterjedt erdőségei között fekszik, így ideális helyszínül szolgált a bringatúrákhoz.

A táborban a csapat tagságának nagyobbik része részt vett, így 20 fővel került lebonyolításra az esemény. Az együtt töltött napok fő irányvonalát a különböző hosszúságú és nehézségű túrák adták, amelyekhez szerencsére jó idő is társult.

merkapt_IMG_6098

A tábor egyetlen „hivatalos” momentumaként került megtartásra a szezonértékelő, amelynek keretében a csapat néhány tagja díjazásra került, akik a HIGH5 által felajánlott ajándékokat vehették át. Az egész éves kimagasló teljesítménye miatt – többek között három Top Maratonos győzelem okán –, jutalmazásra került Imre Szabolcs, a közösség érdekében tett erőfeszítéseik elismeréseként szintén díjazásra került Csete Sándor és Szántai Vecsera Bálinti, valamint elismerésben részesült Hudák Szilvia és Ladányi Miklós, akik idei új beszállóként, az év során példaértékű hozzáállásukról tettek tanúbizonyságot.

A csapat a három nap történéseit, a tábor hangulatát az alábbi videóval igyekszik megosztani az érdeklődőkkel:

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo