fbpx

KLASSZIKUS, MEGUNHATATLAN, SOKOLDALÚ

Hiába, hogy már közel 8 éve került be először a katalógusba a Rudy Project egyik bestseller modellje, még mindig a tulajdonságai kiemelik a többi sportszemüvegek közül: ultrakönyű keret, rendkívül rugalmas és erős Grilamid alapanyagú keretközéprész, szuper erős és könnyű Kinetyum alapanyagú szárak, rejtett csuklópontok, magas bázisgörbület, cserélhető alkatrészek, cserélhető lencsék, folyamatos páramentesítő légáramlás a lencse és a szem között, nedvességre is tapadó gumírozások a szárvégeken és orrnyergen, kézzel könnyedén arcra alakítható/állítható szárvégek és orrnyereg, 5 különböző dioptriás megoldás…

EGYEDI, MINT TE
11 KERET SZÍN / 29 LENCSETÍPUS / 12 CUSTOM KIT SZÍN

A Rydon modellnél 11 különböző keretszín (név szerint Fire Red, Carbonium, Frozen Ash, White Carbonium, Carbon, Black fényes és matt kivitelben, Crystal, White, Graphite, Silver), 29 féle lencsetípus (az alap típusoktól a fényre sötétedő és törhetetlen lencsékig, a speciális kiviteleken át) és a 12 féle Custom Kit érhető el (Black, Yellow, Red, Orange, Pink, Blue, Grey, White, Yellow Fluo, Red FLuo, Lime és Azur színekben szár- és orrgumi plusz szárlogó egy csomagban). Ez a sportszemüveg pont olyan tud lenni, mint Te! Egyedi, vagy változatos, vagy színes, vagy visszafogott…

LÁTÁSJAVÍTÁS IGÉNY SZERINT
RX INSERT / RX DIRECTCLIPS / RX OPTICALDOCK / RX DIRECT / RX SPORTREADERS

A Rudy Project piacvezető a sportdioptriázás terén, miután lassan 20 éve fejleszti a különböző megoldásait. Ezek után nem meglepő, hogy a Rydon modell 5 különböző sportdioptriás megoldással dioptriázható, ezáltal könnyedén választhatod ki a saját igényeidnek legmegfelelőbbet!

Mint például:
RX SPORT READERS
Sokszor előfordul, hogy csak a kilométeróra-, GPS kijelző-, mobiltelefon-, vagy térkép leolvasása során lenne szükség a dioptria használatára. Emiatt legtöbbünk sportolás közben vagy egyáltalán nem hord magánál megfelelő látásjavító eszközt, vagy ezen tevékenységhez hátizsákból, zsebből előveszik az olvasószemüvegüket. A Sport Readers technológia viszont komfortos, stílusos és gyors megoldást nyújt ezen helyzetekre.

A normál Rydon lencsék alsó részébe, kontúr nélkül egy olvasó dioptriát integrálnak, mely ezáltal a külső szemlélő számára észrevétlenül beleolvad a lencse többi részébe, a viselő számára pedig megfelelő látást biztosítanak olvasáshoz! Ezen megoldás +1.50 – +2.00 – +2.50 dioptriákkal érhető el. Gyártási idő és várakozás nélkül, megfizethető áron!

RX DIRECT
Sokévnyi kutatás/fejlesztés után a Rudy Project pár éve mutatta be a világ legfejlettebb lencse-technológiájával készülő sportdioptriás megoldását, mely során a sportkeret magas bázisgörbületű lencséje teljes keresztmetszetében dioptriázott, prizmakompenzált! Így ezen megoldással készülő dioptriás lencséd a normál, dioptria nélküli lencse méretéhez és formájához hasonló lesz, maximális kényelmet biztosítva számodra, külön inzert használata nélkül!

Az RX DIRECT megoldás során választhatsz fényre sötétedő és törhetetlen-, egytónusú polikarbonát-, valamint polarizált lencsét, igényeidnek megfelelően – egyfókuszú vagy multifokális kivitelben is!

Sportdioptriás megoldásokról bővebben:
http://bit.ly/2JUbdRB

LENCSÉK MINDEN HELYZETRE
FÉNYRE SÖTÉTEDŐ / POLARIZÁLT / LASER / SPECIÁLIS

A cserélhető lencse-rendszernek és a széles típus-kínálatnak köszönhetően, legyen szó bármilyen időjárásról vagy körülményről, könnyedén megtalálod a legmegfelelőbb lencsét a Rydonhoz. Ha nem szereted cserélgetni, válaszd a fényre sötétedő és garantáltan törhetetlen ImpactX2 lencsecsaládot, mely lencsék akár 9-74% fényáteresztési munkatartományt is nyújthatnak így minden időjárási körülményhez ideálisak! Vízpartra, vízre, havas körülményekhez pedig a modern polarizációs technológiát rejtő Polar3FX lencséink nyújtják a legjobb vizuális élményt! De találsz speciális lencséket magashegyi túrázáshoz, golfhoz, vagy épp csak a tengerparti nyaraláshoz.

IMPACTX2 LENCSÉK
Egy lencse mindenek felett. A lencse, ami garantáltan törhetetlen, és akár víztisztából mély feketébe sötétedik, ezáltal minden napszakban és időjárási körülményben használható!

POLAR 3FX LENCSÉK
Rendkívüli vizuális élmény! A polarizációs technológia révén kiválóan csökkentik a fénycsillogásokat és fénytöréseket, a HDR-technológia révén pedig kimagasló színkontrasztot nyújt!

Rydon lencsék:
http://bit.ly/2JFlp1d

A RYDON sportszemüveg már 35 900 forinttól elérhető. Válassz egyet a kínálatból, és élvezd a több mint 30 éves gyártó egyik legrégebben futó modelljének minden tulajdonságát – 2 év garanciával, ajándék keménytokkal és mikroszálas zsákkal!
http://bit.ly/2HRxv1h

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo