fbpx

Kikémkedtük: 2016-os FOX USD villa a láthatáron?

A Eurobike Media Days egyik legérdekesebb alkatrésze mindenképpen a Rotwild R.X1 FS bringába épített USD villa volt. Teljesen le volt álcázva, de sejtjük hogy mi lehet a matricaszett alatt!

2011-ben még így nézett ki a FOX USD prototípus villa.

2011-ben még így nézett ki a FOX USD prototípus villa.

2011-ben már felröppent egy hír a FOX USD azaz upside down villájáról ahol a becsúszószár alul található, és a lábak pedig felül. Akkor még duplavállas, downhill felhasználásra tervezett telót tesztelt egy-két versenyző, most viszont úgy tűnik jön a trail modell, mivel amibe beépítették az 145 mm-t mozog.

Egy Rotwild trail bringába építették be.

Egy Rotwild trail bringába építették be.

A villa első ránézésre nagyon hasonlít a Rock Shox RS-1 villájára, amiről részletesen írtam a 2016-os Merida Ninety Six tesztben is. A Rotwild R.X1 FS-ben található modell viszont kizárt, hogy a SRAM új terméke legyen. A 145 mm-t mozgó trail bringa érdekessége, hogy nem csak “sima” 650B-s kerekeket fogad hanem a 27.5+ is elfér benne!

Az álcázás közel tökéletes volt

Az álcázás közel tökéletes volt

Próbáltunk kiszedni infót a srácokból a villára vonatkozóan, de egyedül a FOX USD villa említésénél bizonytalanodott el a tagadásban, így szerintünk jól tippeltünk, bár a becsúszók nem Kashima bevonatosak. Mindenesetre az Eurobike kiállításon lehull majd a lepel róla!

Nemsokára kiderül jól tippeltünk-e :)

Nemsokára kiderül jól tippeltünk-e 🙂

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo