fbpx

Kihirdette ifi olimpiai keretét a hazai szövetség

Kihirdette keretét az első Szingapúri Ifjúsági Olimpiai Játékokra a szakági szövetségek javaslata alapján a Magyar Kerékpársportok Szövetsége. A négy kvótát már korábban megszerezte a nemzet, a versenyzőket azonban csak most, a korábbi felmérő-versenyek után jelölte meg a szövetség. A Magyar Kerékpársportok Szövetsége elnökének – Sipiczki Róbertnek – kézjegyével ellátott értesítést Somogyi Miklós csapatvezető juttatta el a Magyar Olimpiai Bizottsághoz június 9-én.

I. Szingapúri Ifjúsági Olimpiai Játékok 2010

I. Szingapúri Ifjúsági Olimpiai Játékok 2010

A Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség, a hegyikerékpár és országúti futamokra versenyzőként jelöli Fenyvesi Pétert (X2S Kona Team), tartalék Pintér Tamás (Cube-Csömör). A Magyar BMX Cross-Triál Szövetség, a BMX és országúti futamokra versenyzőként jelöli Szoboszlai Patrikot (L?rinc 2000 SE), tartalék Igar Balázs (Soproni Autóklub BMX SE). A Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség az országúti időfutam és mezőny számokra versenyzőként jelöli Stubán Ferencet (KSI Schwinn-Csepel SE), tartalék Palotai Péter (RC ARBÖ Devine Tom Tailor Wörgl). A három szakág együttesen leány versenyzőként, mindhárom versenyszámra jelöli Kéri Zsófiát (LTV Merida Racing), tartalék: Vaskó Luca (Merida HCT).

A kijelölt csapatvezető Somogyi Miklós (a KSI Schwinn-Csepel SE és az ifjúsági válogatott szakágvezetője), helyettesek Borbély Ferenc (BMX Cross szövetségi kapitány) és Benkó László (hegyikerékpár utánpótlás szövetségi kapitány).

A világjátékok hivatalos honlapja: http://www.singapore2010.sg/public/sg2010/en.html

Forrás: Magyar Kerékpársportok Szövetsége sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo