fbpx

Ki nyeri az időfutambajnokságot? – Nyilvános az időfutam OB rajtlistája

Mint már írtunk róla, ezen a héten csütörtökön, 2018. június. 28-án rendezik az Időfutam Országos Bajnokságot Debrecenben, ahol az utánpótlástól a felnőtt kategóriákig eldől, hogy ki lesz Magyarország legjobbja. Az elit férfiaknál két nagy név csatája várható, valószínűleg Pelikán János és Peák Barnabás között dől majd el a bajnoki cím.

Két nappal az Országos Bajnokság előtt kihirdették a verseny rajtlistáját, amin rekordszámú nevezővel találkozhatunk, melynek az egyik oka az lehet, hogy a szövetség döntése alapján ettől az évtől fogva csak az lehet válogatott, aki mindkét Országos Bajnokságon elindul.

Az elit férfiaknál hatalmas csata várható a Szlovén Körversenyen kitűnő időfutamot teljesítő Pelikán János és az UCI központban készülő Peák Barnabás között. A nőknél az elmúlt két év győztese, Király Mónika az esélyes, de lehetnek meglepetések, több triatlon versenyző is rajthoz áll ebben a kategóriában. U23-ban nehéz jóslatokba bocsátkozni, bárki odaérhet és 2016 bajnoka D. Kovács Dávid is ismét rajthoz áll.

A rajtlista a csatolt dokumentumban megtekinthető.
IDOFUTAM_OB_20180628_rajtlista

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo