fbpx

Kezdd 20 bringa tesztelésével a szezont, gyere velünk Balatonföldvárra!

Ilyen még nem volt a Bikemagon! Az áprilisban esedékes cross/trekking/pedelec megatesztünkben szakítunk minden eddigi hagyományunkkal! Egy balatonföldvári teszthétvége keretében ti is kipróbálhatjátok a tesztjeinkben megjelenő kerékpárokat, és véleményetekre is számítunk a megjelenő cikkekhez!

f33a531a432ab3598db8a5b7677287509

Mivel a bringázások változatos körülmények között, aszfalton és dózerutakon is zajlanak majd, elsősorban a túra, hobbi célra alkalmas kerékpárok lesznek terítéken, partnereinktől a Cross-, Trekking-, Fitness-, Gravel bike-okra számítunk és női modelleket illetve elektromos rásegítéses Pedelec változatokat is várunk!

Április 21-én, 22-én és 23-án Balatonföldváron egy kerékpáros-barát vendégház lesz a főhadiszállás, félpanziós ellátással és minden szükséges infrastruktúrával, a környéken kipróbált bringás útvonalakkal. Nem egy átlagos hosszú hétvége vár rátok, a bringázások közben kitalálhatjátok, milyen a számotokra ideális hobbikerékpár, és akár kedvezményes áron még meg is vásárolhatjátok azt!

f179ac9b4acfc08ed8c514d3f58b1631

Az ILB Factory és a Bikemag jóvoltából minden résztvevő minőségi kerékpáros mezt is kap ajándékba!

A férőhelyek száma limitált, így jelentkezz idejében!

További részletek (program, részvételi díj, folyamatosan friss információk) az esemény szervezésében segítséget nyújtó RideHard.hu honlapján: http://ridehard.hu/event/ridehard-crosstrekking-teszt-powered-by-bikemag/

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/ridehard.hu/

Ha kérdésed van, írj az info@ridehard.hu címre!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo