fbpx

Karbon bringa 30.000-ért? Új átverés terjed!

Szeretnél egy vadiúj Scott Scale karbon bringát 32.000-ért, vagy egy CUBE csúcsmodellt 28.000 jó magyar forintért? Ha úgy gondolod erre reális esély van, akkor inkább menj be egy kaszinóba, és tedd fel a ruletten a nullára. Annak nagyobb az esélye, hogy bejön!

Screen Shot 2016-02-12 at 20.02.56

Eddig az úgynevezett “nigériai csalások” voltak a menők, tehát amikor hirdettél valamit, arra kaptál egy levelet,  hogy valaki most azonnal fizetne, és a Nigériában (tetszőleges nagyonafrikai ország behelyettesíthető) tanuló lányának venné ajándékba. Itt jött némi PayPal trükk, és már futhattál is a pénzed után. Most pedig újabb módszerekkel próbálják megvezetni azokat, akik hisznek a mesékben és abban, hogy a bolti ár huszad-harmincad részéért megfogták a tutit.

28.000-ért egymilliós bringát? Ugyanmár!

28.000-ért egymilliós bringát? Ugyanmár!

Telefonon vagy emailben olyan történetet mesélnek, mely szerint nagyon sürgősen kell a pénz, ezért válnának meg a kerékpároktól mélyen áron alul, de már a sztorik is gyanúsak. Mégis sokan vannak, akik bedőlnek ezeknek, annyira érezik már maguk alatt a csodagépet. Pedig a valóság sajnos rideg. Ami túl jól hangzik, az általában nem is igaz! A képekre, vagy modellekre rákeresve mindig meg lehet találni az eredetileg eladó kerékpárt az eBay-en vagy hasonló portálokon, de olyat is hallottam már, aki a saját eladó gépét látta viszont a csalók által feltett hirdetéseken, amit a nappalijában maga fotózott…

Az apróhirdető portálok nem felelnek a hirdetések valódiságáért, jelenteni tudod az ilyen hirdetéseket, de a következményeket Te viseled, így a felelősség a tiéd!

Ha segíteni szeretnél, oszd meg minél több ismerősöddel ezt a felhívást, hátha kevesebb gyanútlan bringás akad a csalók hálójába!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások