fbpx

Karácsonyi ajándékötletek bicajosoknak

Nyakunkon az ünnepek, ami sok esetben okoz fejtörést. Minek örülne egy lelkes kerékpáros? Megajándékozásuk egyszerűbb nem is lehetne: kiválasztottunk 7 ötletes kerékpáros meglepetést, ami egyszerre praktikus, illik az elhivatott bicajos életmódhoz, és nem utolsósorban egyedi.

Az egész világon népszerű Le Bicycle termékek végre Magyarországon is kaphatóak! Angol gyártmányú termékcsaládról van szó, kizárólag minőségi bicajos ajándéktárgyak kapnak helyet az egyre bővülő kollekcióban. Ami a legjobb bennük, hogy nem csupán dísztárgyak, hanem hasznos minőségi eszközök. A kerékpárost elkísérik a mindennapokban, legyen szó ételhordó dobozról, termoszokról, szemüvegtokról vagy a szeretetet talán legjobban kifejező kerékpározás ihlette ékszerről. Mindez természetesen jópofa, egyedi, biciklis dizájnnal párosítva.

Kiválasztottunk néhány ajándékötletet a széles Le Bicycle palettáról, amely minden lelkes bicajos arcára mosolyt varázsol. Az egyes termékek mellett kisebb vagy nagyobb ajándékcsomagok is rendelkezésre állnak, most karácsony előtt jelentős árengedménnyel. Ha az ajándékvásárlással csúszásban lennék, jó tudni, hogy a megrendelt áru akár már másnap kezünkben lehet.

Utazó borotválkozó készlet

Férfi bicajos ismerősünket meglephetjük az ellenállhatatlan Le Bicycle borotválkozó készlettel, amely utazáshoz vagy otthoni használatra egyaránt praktikus. A borotválkozás utáni balzsam (75 ml), borotvaszappan (30 g) és az elengedhetetlen klasszikus ecset kap helyet az elegáns díszdobozban.

Ár: 5.770 Ft

További információ itt található.

Ételhordó doboz étkészlettel

A kerékpárral közlekedők, munkába járók számára ötletes ajándék a Le Bicycle ételhordó doboz, amely étkészletet is tartalmaz. A dizájn ismét magával ragadó, az ebéd és egyéb nasi mind belefér. Szükség is van a doboz tartalmára az aktív mozgást magába foglaló kerékpáros közlekedés után! A praktikus ételszállító doboz 3 rekeszből áll, a felsőben erős műanyagból készült villa, kanál és kés található. Apró rögzítő pöckök gátolják meg, hogy szállítás közben csörömpöljenek. A fedél alatt található nagyobb rekesz az ételnek lett kialakítva, ebben eltávolítható elválasztó falacska van, hogy összekeveredés nélkül szállíthassuk a fogásokat. Ez alatt egy újabb – külön kis fedéllel elválasztott – ételrekesz van a nap során elfogyasztandó többi eledel számára. A fedelek jól záródnak, nem folyik ki az étel. Az ételhordó vastag gumiszalaggal összefogható. Ismét egy gyöngyszem a Le Bicycle kínálatából!

Ár: 3.300 Ft

További információ itt található.

Bicajos termosz

A kerékpározás télidőben didergető, a célállomásra megérkezve jól esik egy forró kávé, tea vagy csoki ital. A Le Bicycle termosz gondoskodik a hőérzetünk visszaállításáról: még egy hosszabb út után is forró marad a kedvenc ital. A termosz rozsdamentes anyagból készült, a felső záródás bögreként funkcionál, amely alatt található a praktikus gombnyomásra nyíló termoszt záró kupak. A lenyomás után könnyedén önthetünk az „integrált” pohárba. A zimankós időjárás mellett a termosz a nyári forróságban is praktikus kerékpáros kiegészítő! Űrtartalma 350 ml.

Ár: 4.790 Ft

További információ itt található.

Bicajos kulacs

A Le Bicycle kulacs ellenállhatatlan kiegészítő, olyan szép, hogy a kulacstartó helyett jellemzően a táskában fog utazni. A munkahelyen vagy otthon is szívesen húz belőle a lelkes kerékpáros, emellett túrákra is nagyszerű útitárs. Szivárgásmentes lecsavarható kupakkal rendelkezik, amely gumírozott fogásának köszönhetően könnyen le- és feltekerhető. A hátizsákra csatolást megkönnyíti a műszálas rögzítő pánt. Űrtartalma 600 ml, természetesen BPA-mentes és könnyen tisztítható.

Ár: 3.300 Ft

További információ itt található.

Le Bicycle ajándékcsomagok

A fent bemutatott termékek mellett a kerékpáros ajándékokra specializálódott angol márka számos egyéb hasznos kiegészítőt és csecsebecsét kínál: ezeket külön-külön vagy kisebb-nagyobb ajándékcsomagokban szerezhetjük be.

Az utóbbira példa a “Le Bicycle kis ajándékcsomag“, amely a már bemutatott ételhordót és a termoszt tartalmazza, kiegészítve a Le Bicycle bögrével – vagy ha úgy tetszik pohárral. Ez utóbbi mikróban és mosogatógépben is használható, tehát hideg-meleg italokhoz egyaránt megfelel. A dizájn a megszokott stílust követi, kerékpárosok számára egyértelműen szívet melengető!

A “kis” ajándékcsomag most akciósan 8.160 Ft helyett mindössze 6.950 Ft.

További információ itt található.

A “Le Bicycle mini ajándékcsomag” olyan apróságokat tartalmaz, amiről eddig még nem szóltunk. Jópofa kerékpáros “csecsebecsékkel” lephetjük meg szeretteinket, kerékpáros bőr karkötővel, amely 24,5 cm hosszú és 3 patenttal állítható, kétoldalas domború mintával ellátott króm kerékpáros kulcstartóval (a két előző képen), bicajos dizájnt kapott fésűvel (lásd lent)- természetesen stílusos bőr tokban és díszdobozban. Mindehhez jár egy ajándék papír táska, így a karácsonyi csomagoló papír is szükségtelenné válhat!

A “mini” ajándékcsomag most akciósan 4.420 Ft helyett mindössze 3.760 Ft.

További információ itt található.

A “Le Bicycle party ajándékcsomag” segítségével a technika és a férfias eszközök iránt fogékony bicajos számára okozhatunk igazi meglepetést. Az összeállítás tartalmaz egy powerbank töltőként funkcionáló kulcstartót (9 x 2,5 x 20 cm, 2000 mAh), kiegészítve a Le Bicycle klasszikus csavaros kupakos flaskával (ideálisan “szíverősítő” folyadékok számára) és a már bemutatott fésűvel. Garantált, hogy ezzel sem lövünk bakot, ráadásul ára is meglepően kedvező!

ajándék, karácsonyi ajándék, le bicycle, kulacs, termosz, powerbank, tésztaA “party” ajándékcsomag” most akciósan 8.270 Ft helyett mindössze 7.050 Ft.

További információ itt található.


Gallo bicajos tészta

Az elhivatott bicajos számára kihagyhatatlan “meglepi” a bicajos tészta. A kalória-utánpótlás eme formája elengedhetetlen, a tésztaétel pedig kétségtelenül ízletesebb, ha a szépen megformázott “drótszamarakat” tűzhetünk a villára. A klasszikus spanyol Gallo tészta több mint 30 féle válogatott kiváló minőségű búzából – köztük durumfajtákból -, szigorú ellenőrzések mellett készül.

Ár: 990 Ft/csomag, amely 500 gramm tésztát tartalmaz.

További információ itt található.

Boldog karácsonyt minden kerékpárosnak a Bikegift.hu-tól!

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo