fbpx

Január 15-ig kedvezményesen nevezhetsz a MAPEI Tour de Zalakarosra!

Legyen az egyik újévi fogadalmad, hogy teljesíted a 2019-es MAPEI Tour de Zalakaros általad választott futamát! Ne feledd, hogy január 15-ig kedvezményes előnevezhetsz!

Mapei Tour de Zalakaros

2019. június 22-23.-án ismét megrendezik a MAPEI Tour de Zalakarost, hazánk egyik legnépszerűbb országúti maratonját, ahol a 2018-as sikeres versenyhez hasonlóan három táv közül választhatnak a kerékpározás szerelmesei. A tavaly megújult 137 km-es maratoni táv továbbra is várja az igazi kihívásokat keresőket, ezenkívül a 60 km-es országúti középtáv és a 33 km-es Karos-Spa Kis-Balaton kerülő családi túra útvonala sem változik meg és az sem, hogy utóbbin a 14 éven aluliaknak ingyenes az indulás. Mindhárom útvonalon a június 23.-i vasárnapon lehet majd tekerni.

Szombaton, azaz június 22-én a négy vagy öt fős céges csapatokat 2019-ban is a Szabadics Ride Company Challenge várja, szintén 33 km-es távon, erre a versenyre decembertől lehet majd nevezni. A gyerekeknek a 2018-ban debütált teljesen új, a termál tó körül kijelölt pályán szerveznek több korcsoportban versenyt, a nevezés minden gyerek korcsoportnak INGYENES.

Az összes futam rajtcsomagjának közös pontja, hogy a nevezők INGYENESEN látogathatják meg a zalakarosi élményfürdőt.

KEDVEZMÉNYES ELŐNEVEZÉS!
A MAPEI Tour de Zalakaros futamaira az internetes nevezés már elindult, kedvezményesen január 15-ig tudsz előnevezni, melyet közvetlenül megtehetsz a www.tourdezalakaros.hu honlapon, ahol útvonal térképek, rajtcsomag információk várják az érdeklődőket. Nevezésnél javasoljuk mindenkinek a leggyorsabb és legegyszerűbb módot, a bankkártyás online fizetést.

További elérhetőségek:

www.tourdezalakaros.hu

– E-mail: info@tourdezalakaros.hu

– Facebook: www.facebook.com/tourdekaros

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo