fbpx

I. PROTÚR Terep kerékpárverseny

Március 15-én különleges helyszínen rendezik meg az I. PROTÚR Terep kerékpárversenyt, a Túrkeve Autocross Aréna ad otthont a rendezvénynek, amit első ízben próbálhatnak ki a kerékpárosok. A szervezők kezdőktől a profikig mindenkit várnak a kerékpárversenyre, melyről bővebb információkat lejjebb találtok.

A programról:

Amatőr kerékpárverseny. Verseny célja, a kezdő és haladó kerékpárosok számára megismertetni a sportágat, és egy versenysorozat felépítése az Alföld szívében. Várunk mindenkit, azt is, aki már éllovas ebben a szakágban, és azt is, aki először próbálja ki.

Kezdés: 10 órakor a legalacsonyabb korcsoporttal. A korcsoportoknál igyekszünk az UCI szabályok szerint eljárni. Alacsony nevezési létszám esetén összevonhatunk korcsoportokat.

Díjazás: korcsoportonként/összevont korcsoportonként kupa/érem.

Táv: egy kör 850 méter (a körök száma korcsoportonként változik), a körök számát az időjárási viszonyokhoz igazítjuk. A versenyen fejvédő használata kötelező! Nincs áttételszabály, és nincs korlátozás a kerékpárok típusát illetően sem.

Nevezési díj 5.000 Ft (14 éves kor alatt nincs nevezési díj, csak a 2.000 Ft étkezés fizetendő). Támogatóinknak köszönhetően nevezési díj tartalmaz, egy helyben főzött kiadós ebédet, és strandbelépőt is, a verseny utáni feltöltődéshez.

A díjak mellett még ajándékok találnak gazdára.
HELYSZÍNI NEVEZÉS NINCS!

Nevezésnél az alábbi adatokat kell megadni: név, születési név, egyesület vagy városnév, elérhetőség.
Nevezni 2023.03.10-ig lehet az alábbi e-mail címen: proturkerekparverseny@gmail.com

Bővebb információ: Bíró László +36209734436 (Viber)

Fotók a pályáról: https://www.facebook.com/pages/T%C3%BArkeve%20Autocross%20Ar%C3%A9na/440873246410638/photos/

Az esemény oldala:
https://www.facebook.com/events/720437646347550/?ref=newsfeed

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo