fbpx

Sagan limitált kiadású Ride 100% szemüvegek!

A Ride 100% nyilván senki előtt sem ismeretlen, hiszen az 1980-as évektől szinte összeforrt a motocross Americana nevével és sok olyan ikonikus pillanathoz kapcsolódott, amelyek a modern motocross gyökereit alapozták meg. Azonban manapság nem csupán a motocross versenyzők, hanem a kerékpárosok új generációja is a márka jelmondatának bűvöletében tör előre a versenyeken. How much effort do you give? (mennyi erőfeszítést adsz bele?) 100%!

Az gyártó ebben a szezonban is bemutatta limitált kiadású szemüvegeit, melyeket a Tour de France élsportolójával együttműködésben alkotott meg.  A kollekciót összesen 4, limitált kiadású modell alkotja, melyeket Specialized kerékpárjának tipikus kék színe ihletett.

Minden szemüveg egy alapcsomagban érkezik, ennek tartalma maga a szemüveg sötét lencsével, egy pár átlátszó pótlencse, a limitált kiadás színeiben elkészített szemüvegtisztító kendő, pót orrtámasz, valamint egy kemény tok is.

A kollekciót összesen 4 darab szemüveg alkotja, ebből 3 már megszokott, egy pedig idei formatervezés. A Speedcraft egy nagyobb méretű modell, gumírozott szárral és orrtámasszal, így tökéletesen ül az arcon. Mindezt tükrözött lencsék egészítik ki. A Speedtrap teljeskeretes dizájn szerelmeseinek kedvez, gyors lencsecsere lehetőségével. Az S2 egy klasszikus kerékpáros modell, cserélhető lencsével, mely tökéletesen követi az arc vonalát. Dizájnja az összes modell közül leginkább a lifestyle vonal képviselője, így a sporton kívül a hétköznapokban is viselhető. Ezt a hatást egy érdekes részlet adja, hiszen teljeskeretes darab látszatát kelti, magán viseli azonban a félkeretes modellek előnyeit.

Újdonság a gyönyörű kék Topáz színben játszó Ride 100% S3. A már ismert S2 modell felső, kerekded keretét kombinálja a Speedcraft legendás szellőző rendszerével. A cilkindrikus lencsék, gumírozott orrtámasz és szárak természetes alkotóelemei.

Ha megfogott a Ride 100% életérzés, az összes elérhető modelljét megtalálod webáruházunk kínálatában is ezen a linken.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo