fbpx

Hajtás Pajtás Verseny

Idén negyedszer kerül megrendezésre a Balaton-felvidéken a nagy sikerű, városi futár versenyekre hajazó ‘klasszikus egynapos’, melynek keretén belül amellett, hogy a környék legszebb dimbjein-dombjain átvezető útvonal vár a rajthoz állókra, furfangos feladatok megoldása teszi majd izgalmasabbá a megmérettetést.

Indulásnak, érkezésnek az északi part méltán híres, és egyben a legszebb környezetben lévő diákszállóját a révfülöpi Hullám Hostel-t választottuk (http://www.balatonhostel.hu/), ahol kitűnőek a körülmények a verseny előtti és utáni idő eltöltésére. Mi szervezők egy íncsiklandozó bográcsos vacsorával, és kitűnő barátaink népi zenekarának élő koncertjével adjuk meg a versenyen kívüli idő eltöltéséhez az alaphangulatot, mely a megelőző években is elegendő volt ahhoz, hogy a versenyzők egy felejthetetlen élménnyel gazdagabban térjenek vissza a szürke hétköznapokba.

A verseny Szeptember 29.-én délelőtt 11 órakor indul a Hullám Hostelből, Révfülöp, Füredi út 6, a táv 70 Km. Mint említettem szellemes feladatok megoldása is vár rátok, mely a versenyző találékonyságából adódóan akár módosíthatja is a végső sorrendet, tehát nem biztos, hogy a legerősebb ‘ér majd haza’. A verseny útvonala úgy lett kitalálva, hogy aki egyszer elindul rajta az számolja majd a napokat a jövő évi versenyig, étel, ital, muzsika, móka, kacagás pedig garantált.

Nevezési díj 1000 Ft., mely tartalmazza a fejedelmi vacsorát is, korlátlan fogyasztással. Szállás 2500 Ft./fő/éj a Hullámban.
Nevezést szállást érdemes előre egyeztetni.

GYERE GYERE, VÁRUNK!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások