fbpx

Fontos nevezési információk a szombati Balaton-kerülő klasszikusról, a Tour de Pelso-ról

Szombaton kerül sor a hagyományosan legnagyobb résztvevőszámmal zajló és az utóbbi években egyben leghosszabb hazai országúti kerékpárversenyre, a Tour de Pelso-ra, melyen több kategóriában, távon, futamban mérhetik össze tudásukat a kerekesek. A legfrissebb nevezési információt ma reggel kaptuk a szervezőktől:

„A verseny napján – június 2-án – már a 200 km-es távokra (MOL Pelso Kupa és Shimano Maraton) nem lehet a helyszínen nevezni. On-line, de helyszíni nevezésnek minősülő nevezést június 1-jén 23 óráig lehet leadni a tourdepelso.hu honlapon keresztül. Szombaton reggel már csak a leadott nevezések szerinti rajtszámot, chipet lehet felvenni, illetve kifizetni a helyszíni nevezési díjat!”

Tour de Pelso 2011 - Foto: Tirszin János

Fel szeretnénk hívni továbbá a figyelmet a korai rajt és rajtszám átvétel időpontokra, Rajtszám átvétel a 200 kilométeres MOL Pelso Kupán indulóknak 8 óráig (rajt 9 órakor), a Balaton Maratonon indulóknak 8:30-ig (rajt 9:15).

A MOL Tihany Túrára és a Capriolo Panoráma Túrára a kiírásokban meghatározott időpontban 2012. még június 2-án is, 7:30-10:00 óráig lehet nevezni a helyszínen!

További információk a rendezvény honlapján: KATTINTSON IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo