fbpx

“Fehéredik” a profi országúti kerékpáros mezőny 2016-ra

A profi országúti kerékpárosok számára elkezdődtek az edzőtáborok, tervezik a következő szezon versenynaptárát és lassan elkészülnek az új szerelések is…

Korábban trend volt, hogy egyre uralkodóbb “szín” volt a fekete, most picit visszafordult a folyamat, ugyanis azok között, akik eddig változtattak, ketten is a fehér mellett tették le a voksot.

Matteo Pelucchi az IAM Cacling új mezében

Matteo Pelucchi az IAM Cycling új mezében

A svájci IAM Cycling felül teljesen kifehéredik, ami nekünk szurkolóknak is jó hír, hiszen az egyre gyorsabb olasz sprintert, Matteo Pelucchit könnyebben észrevehetjük a tömeghajrákon, ahol azért nem valószínű, hogy a képen látható módon láthatjuk majd célba érni.

A Trek csapata is teljesen fehér lesz felül

A Trek csapata is teljesen fehér lesz felül

Világosodik a Trek Factory Racing is, a mez felül gyakorlatilag teljesen fehér lesz, majd nehogy pont Jasper Stuyvennel vagy Danny Van Poppellel keverjük össze Pelucchit azokon a bizonyos befutókon. Ráadásul az új, sprinter fronton Cavendish-sel az élen bombaerős WorldTour-gárda, a Dimension Data is fehér mezt jelentett le az UCI-nak, bár információink szerint fekete szettjük is lesz… Cancellarának mindenesetre már sikerült összekoszolni az új mezt, ahogy megkapták, feküdtek egyet közösen az edzőtáborban.

A Team Sky meze csak nagyon picit fehéredik

A Team Sky meze csak nagyon picit fehéredik

A Team Sky fekete szettjébe csak egy fehér csík kerül be pluszban, ideje lenne leigazolni az észt bajnokot is Froome mellé… A szemfülesek észreveszik valószínűleg a Rapha feliratot, érdemes lenne utánanézni, hogy csak 2015-ben gyártja-e még a 2016-os mezt a brit cég, hiszen ősszel arról olvashattunk, hogy jövőre szétválnak a Sky és a Rapha útjai.

Marcel Kittel már Etixx-Quick Step színekben

Marcel Kittel már Etixx-Quick Step színekben

Az új Quick Step szerelés nem fehéredik, de megújul. Érdekesség, hogy a fenti képnél sem egyértelmű, 2015-öt vagy 2016-ot írunk-e, hiszen Marcel Kittel év végéig hivatalosan még a Giant-Alpecin versenyzője. Valószínűleg egyeztette a marketinghúzást a németekkel, és már legálisan fotózták 2016-os csapata szerelésében, amely minden bizonnyal a Lidl szponzoráció miatt kékült be, s talán Kittel érkezése is összefüggésben van az új támogató érkezésével. A Lidlben vásárolt bringás mez mindenesetre innentől nem ciki, vagy mégis?

Alexander Kristoff az új Kathusa mezben

Alexander Kristoff az új Kathusa mezben

Az oroszoknak most beírunk egy nagy fekete pontot, hiába a szép új piros mez… Újragondolhatjuk ugyanis, hogy az orosz ciril átírásából a Katyusa, vagy az új mezen látható Katusha csapatnevet használjuk-e a beszámolókba. Csak hogy tovább bosszantsák a szerkesztőt, jó nagyban odabiggyesztették azért a “ty”-betűért felelős ciril karaktert is a korábbi orosz logóból.

A Team Tinkoff edzésszettje

A Team Tinkoff edzésszettje

Bár nem 2016-os versenyszerelés, de megmutatjuk itt a Team Tinkoff új edzésszettjét is, már csak azért, hogy idelinkelhessük Oleg Tinkov nagy port kavaró interjúját, amit a napokban adott a Cyclingnews-nak: https://bikemag.hu/magazin/hirek/tinkov-kiszall-a-kerekparsportbol-bsszak-meg-mind

A profi kerékpársport legfőbb átigazolási hírei: https://bikemag.hu/magazin/hirek/a-profi-kerekparsport-legnagyobb-igazolasai-2016-ra

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo