fbpx

Február 13-án Valentin napi Cross Gála – A hazai cyclo-cross szezon még nem ért véget

Február 13-án a Kométa-Northwave Cross Challenge 2. futamával a Valentin napi Cross Gálával zárul a hazai a cyclo-cross szezon.

A Magyar Kupa és a cyclo-cross világbajnokság után sem maradunk cross verseny nélkül, ugyanis a Kométa-Northwave Cross Challenge záró futama még hátra van, amit február 13-án Törökbálinton rendeznek meg. Az eredetileg három futamosra tervezett sorozat középső versenye sajnos a covid-rendelkezések miatt elmaradt, viszont a harmadik, azaz a Valentin napi Cross Gálát meg tudja rendezni a Superior Racing Team, mely egyben az idei magyar cyclo-cross szezon záró versenye is lesz. Sőt a szervezők tervei szerint minden évben a Valentin napi Cross Gála lehetne a szezon záró versenye.

A rendezvény időpontja alatt még élnek a járvány miatti korlátozó intézkedések, ezért a versenyen csak igazolt, versenyengedéllyel rendelkező kerékpárosok állhatnak rajthoz és emiatt érthető módon hobbi futam nem lesz.
Hiába csak két futamból fog állni az idei Kométa-Northwave Cross Challenge sorozat, a szervezők hirdetnek összetettet eredményt is, aminek a kihirdetése a Valentin napi Cross Gálán lesz.

A nevezést és a versenykiírást az esemény weboldalán találhatjátok: https://www.superiormtbteam.com/crosschallenge

Rendszeres információkért pedig figyeljétek a Valentin napi Cross Gála facebook eseményét.

Az első futamon készült videót alább tudjátok megnézni:

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo