fbpx

Eurobike 2016: a világ a legnagyobb kerékpár-kiállítása

Augusztus 31-én nyit a világ legnagyobb és legrangosabb kerékpáros szakmai kiállítása, az Eurobike 2016. Idén minden eddiginél több kiállító lesz jelen a friedrichshafeni dzsemborin, 1350 stand közt barangolhatunk, megtekintve a legfrissebb kerékpár- és alkatrészcsodákat, megtapasztalva a legújabb piaci trendeket.

Több, mint 1300 stand várja a látogatókat…

Az Eurobike-on a legtöbb piaci szereplő igyekszik megjelenni, ráadásul legtöbbjük a fejlesztéseket is úgy időzíti, hogy itt mutassa be elsőként a 2017-ben megjelenő újdonságokat. Friedrichshafen pedig kétségtelenül ideális helyszín: a Bodeni-tó partján fekvő kisváros egykori repülőtere és annak posztmodern stílusban átalakított hangárjai bőséges helyet biztosítanak, a vásárterület többi részén pedig különböző rendezvényeket tekinthetünk meg. A város festői környéke, változatos domborzata adja magát az új kerékpárok kipróbálására.

Demoday: Teststecke

A Demo Day lehetőséget ad a jövő évi kerékpárok kipróbálására: 3000 kerékpár közül válogathatunk!

Dirtjump pálya

A Performance Area-n található dirtjump pálya…

Szerdától péntekig a „terep” a szakmai látogatóké, a hétvége (szeptember 4-5) pedig a nagyközönségé. Idei újdonság a szombat és vasárnap megrendezendő Festival Days, amelyet bárki látogathat. A programok közt szerepel a jövő újdonságait bemutató Vision Area, a kerékpáros túrázók számára létesített Travel Area, a gyermekprogramokat kínáló Kids Area, a látványos bemutatókat felvonultató Show és Performance Area, a szórakoztatást szolgáló Music Area, a hölgyek érdeklődést követő Women’s Area, a meghökkentő fejlesztéseket bemutató Innovation Area, az Academy Area, a gasztronómiai Bike Kitchen és természetesen a kerékpárok kipróbálására módot biztosító Demo Area áll a közönség rendelkezésére.
[divider scroll_text=””]

A Demo Day helyszíne is tesztpályái...

A Demo Day helyszíne is tesztpályái…

Ez utóbbi a legtöbb kerékpáros számára az Eurobike egyik fő vonzereje, hisz hol máshol lehetne ennyi különböző bicajra felpattanni, ráadásul nem is a most kaphatókra, hanem a jövő évi modellekre! 3000 kerékpár közül válogathatunk, és az új fejlesztéseket pedig 10 km-es kijelölt tesztpályán próbálgathatjuk. A terep tartalmaz aszfaltos, múrvás, köves, illetve egynyomtávos szakaszokat. A Demo Area központja idén a B-csarnok mellett található, amely közelebb van a központhoz, mint a korábbi években. A bicajkölcsönzéshez akkreditáció szükséges, ezt ugyancsak a B-csarnok különböző részein lehet elvégezni. Előzetes jelentkezést pedig itt lehet leadni.

Esténként partyhangulat...

Esténként partyhangulat…

Minden akkreditált látogató karszalagot kap, a helyszínen Abus fejvédők ingyen kölcsönözhetők. Egyes kiállítók emellett személyi igazolványt vagy egyéb azonosítót is kérhetnek, tehát ez is legyen kéznél. A Demo Area nyitva tartása a következő:

  • szerdától szombatig: 10.00-17.00
  • vasárnap: 10.00-16.00

További információ a jegyvásárlásról, az említett Festival Days programokról, illetve az Eurobike Awards-ról.

eurobike_2016_beherengozo_5

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo