fbpx

Eurobike 2010 (Dirty) Demo Day

Az idei legnagyobb európai kerékpárpiaci seregszemle helyszínére, a németországi Friedrichshafenbe tegnap délután érkezett a Bikemag csapata, laza 8 °C és szakadó eső fogadott minket.

Eurobike 2010 Demo Day

Eurobike 2010 Demo Day

Ennek köszönhetően a kiállítás -1. napjának nevezhető tesztelős dzsemborin háromnegyedes nagykabátban tipegő távol-keleti hölgyek és színes kötött sapkás szerelők fogadták a világ minden tájáról érkező, cuppanós sárban topogó médiamunkásokat. (Az igazán felkészültek gumicsizmában érkeztek…)

Eurobike 2010 Demo Day - Mesekék Norco gépek

Eurobike 2010 Demo Day - Mesekék Norco gépek

A Demo Day helyszínére kitelepült “expón” javarészt a tavaly is jelenlevő cégek kínálták tesztelésre kerékpárjaikat. Mivel ez a nap elsősorban az élvezetről és nem a munkáról szól (magyarul: minél több bicaj kipróbálása a cél, mint a kisgyerekek a játszóházban…) az újdonságok és modellpaletták láttán annyi már biztos, hogy a jövő év trendi színei a “láthatóságimellénysárga” (és zöld). A GT mintha vödörből borította volna nyakon a komplett all mountain és downhill gépeit, de a Ghost sem takarékoskodott a neon színekkel.

Eurobike 2010 Demo Day

Eurobike 2010 Demo Day

Az elektromos meghajtás és rásegítés a hegyigépeken is kezd egyre több márkánál megjelenni, még DH(-nak kinéző) gépen is láttunk ilyen módosítást. A villanymontik formaterve jellemzően még elég bazári, inkább a funkcionalitás határozza meg – bár láttuk a kivételt is, amely erősíti a szabályt…

Eurobike 2010 Demo Day

Eurobike 2010 Demo Day

Holnaptól már a kiállítás területéről jelentkezünk.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo