fbpx

Esésgarancia! – Ha elszakad a ruhád az 575 megjavítja

Nem mindennapi garanciát vállal termékeire az 575 Factory, ugyanis ha kiszakad vagy megsérül a náluk gyártott kerékpáros ruhád akkor azt megjavítják/kicserélik neked.

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor veszünk egy drága kerékpáros ruhát és az rövid időn belül egy esés  következtében kiszakad. Normál helyzetben ilyenkor kereshetünk egy varrónőt, aki jobb esetben be tudja foltozni a lyukat (persze ilyenkor a ruhadarab soha nem lesz már olyan, mint esés előtt) vagy kidobhatjuk a kukába és vehetünk helyette egy újat, esetleg még viselhetjük lyukasan. Egyik megoldás sem az igazi, de nincs más lehetőségünk, kivéve ha az 575 Factory-nál gyártattuk vagy vettük az adott ruhadarabot, ugyanis ők az esésgarancia keretén belül megjavítják sérült ruhánkat.

A Fehérvár Cycling Team hölgy versenyzői is az elmúlt pár hónap versenyeit nem úszták meg bukás nélkül, így sajnos néhány szett ruházatot elszakítottak, most ők mesélnek arról, hogy hogyan oldódott meg ez a probléma:
“Áprilisban Ausztriában egy többnapos országúti versenyen a csapatból ketten is belekerültünk egy nagy bukásba, a csontjainkon és kerékpárjainkon felül a ruházatunk sem úszta meg épen az esést. Szerencsére a mezeinket az 575 Factory tervezte és gyártotta, így az esésgarancia keretén belül kicserélték nekünk a ruhák sérült paneleit, amelyiknél pedig nem volt erre lehetőség, ott teljesen új ruhadarabot gyártottak nekünk. Elég volt csak regisztrálni az oldalon és bevinni a varroda a ruhákat, és pár hét múlva már kész is voltak a javítással.”

Hogyan működik az esésgarancia? Nagyon egyszerűen. Az 575 ruhadarab vásárlás után nincs más dolgod, mint regisztrálni az adott terméket a gyártó erre szolgáló oldalán, melyet elérhetsz IDE KATTINTVA, és ha a vásárlást követő egy évben kiszakadna, megsérülne vagy bármilyen anyag-, varrás-, cipzár hiba adódna, akkor csak vissza kell vinned vagy küldened a gyártóhoz és ők kicserélik a sérült panelt.

Tehát ha veszel egy 575 ruhadarabot akkor nem csak magát azt az egy darab ruhát veszed meg, hanem azt is, hogy az adott terméket egy évig mindenképpen tudod használni, hiszen ha bármi sérülés vagy probléma adódik vele azt a gyártó orvosolni fogja.

 

Az 575 kínálatát itt találjátok: http://www.shop.575.hu/575-factory/
Az esésgaranciáról bővebb információt pedig itt: http://www.shop.575.hu/garancia-ervenyesites/

(Borítókép: 4KProductions,  https://youtu.be/Hcn36R6ibVA)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo