fbpx

Elmarad a Tour Down Under!

A koronavírus-járvány sajnos még a 2021-es szezonra is áthúzódik, a januári ausztrál versenyek szervezői bejelentették, hogy nem rendezik az év első versenyeit, így elmarad a Tour Down Under is.

Sajnálatos, hogy a 2021-es szezon sem lesz érintetlen a pandémia által, hiába kezelik jól a koronavírus-járványt Ausztráliában mégsem tudják megrendezni 2021 elején a szezon első országúti versenyeit, melynek az egyik oka, hogy az Ausztráliába utazóknak karanténba kell vonulnia, amit a csapatok nem szívesen vállalnának, ezért a szervezők a versenyek törlése mellett döntöttek.

Eredetileg január 14-én kezdődött volna a Tour Down Under női változata, majd 19-én a férfiaknak kiírt versennyel folytatódott volna. A Cadel Evans Great Ocean Road Race női versenyét január 30-án, a férfiakét január 31-én rendezték volna. A Jayco Herald Sun Tour többnapos versenyre februárban került volna sor, de azt már augusztusban törölték.

A Tour Down Under helyett a szervezők egy kerékpáros fesztivált fognak rendezni január 14-24. között, de a pontos részleteket még jelentették be.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo