fbpx

Elképesztő országúti videó: Road Bike Party

Látszik a tekerési stílusán, hogy nem egy profi országútis a srác, illetve az a 38 éves úriember, Martyn Ashton, aki 8 perc alatt konkrétan meghazudtolja a fizikát, és már azon gondolkozik az ember, nézve a videót, hogy na ezt azért már nem hiszem el, hol van benne manipuláció???

Az úriember nemrég már felhívta magára a figyelmet az „Amazing stunt riding…on a carbon road bike” – videóval, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy az lightos délutáni biciklizés ehhez képest.

Ashton mellesleg profi gyári trial csapatot működtet, az Ashton Bikes néven, és egy ideje már saját trial bringáit is kínálja a Diamondback-kel közös projektből kiindulva. Ennek ellenére az alábbi videóban egy olyan Pinarellót gyötör, amivel Cavendishék gurulgattak szelíden a Tour de France-on.

Asthon még a trial hőskorszakából nőtt ki, eredetileg motorral kezdte az ipart, de profi kerékpáros trial versenyzőként is szép sikereket aratott, és még mindig ő tartja a magasugrás rekordját. Bocsánat az életrajzi adatokért, az illendőség megkívánta, nézzük inkább a videót…


 

Aki esetleg nem látta volna még, az „Amazing stunt riding…on a carbon road bike”:

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo