fbpx

Elindult a visszaszámlálás! Már csak 10 nap a Tour de Pelsoig!

Már csak 10 nap van hátra Magyarország legnagyobb tavát megkerülő rendezvényig a Tour de Pelsoig. Június 1-jén a Balaton Maraton Váltó csapatai mérik össze erejüket,  június 2-án pedig az Elanders Balaton Maratonra, a Balaton Maraton Minire, a Moments Tihany Túrára és a Presztízs Sport – Panoráma Túrára kerül sor.

A Tour de Pelso minden hazai országúti kerékpáros számára fogalom, hiszen a Balaton megkerülése a többség számára komoly presztízzsel bír, ráadásul június 2-án, vasárnap az XXV. Elanders Balaton Maratonon teljesen szabályosan Siófoktól Siófokig kint az úton tehetjük meg ezt, nem szorulunk a kerékpárútra.
További információkért az Elanders Balaton Maratonról kattints ide.

Mint már említettük idén első ízben hazánk legnagyobb tavát már csapatváltóban is körbe kerékpározhatjuk az I. Balaton Maraton váltó keretein belül. A Balatonföldvártól Balatonföldvárig tartó versenyt június 1-jén, szombaton rendezik. Tökéletes csapatépítő program cégek, baráti társaságok számára.
További információkért a Balaton Maraton Váltóról kattints ide.

Aki soknak érzi az Elanders Balaton Maraton 202 km-es távját, az választhatja a Balaton Maraton Mini távot, ami mindösszesen “csak” 143 km. Az útvonala Tihanyig megegyezik a hosszabb távval, viszont ott véget is ér és az indulók komppal mennek át Szántódra, ahonnan már csak vissza kell gurulni Siófokra.
További információkért a Balaton Maraton Miniről kattints ide.

A szerényebb erőnléttel rendelkezőkre is gondoltak a szervezők, a Moments Tihany Túra 76 km-es távját a kerékpárosok többsége kényelmesen tud teljesíteni. A túra résztvevői Siófokról indulva Szántódnál átkompoznak Tihanyba, majd onnan körbe a kerékpárúton térnek vissza Siófokra.
További információkért a Moments Tihany Túráról kattints ide.

A Presztízs Sport – Panoráma Túra 25, illetve 40 km-es távokkal várja az indulókat. A vezetett túra jó választás gyerekes családok részére vagy azoknak, akik még csak ismerkednek a kerékpározással.
További információkért a Presztízs Sport – Panoráma Túráról kattints ide.

 

Nevezni az összes eseményre az alábbi linken tudsz:
https://tourdepelso.hu/hu/nevezes

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo