fbpx

Életéért küzd egy 19 éves kerékpáros, aki minden áron fel akart érni a mezőnyre

CteOix7x_400x400

Frissítés: a legfrissebb információk szerint téves volt a Tuttobiciweb értesülése Keagan Girdlestone balesetéről (http://www.tuttobiciweb.it/?page=news&cod=91053&tp=n). Miután a kerékpáros szaksajtóban és közösségi oldalakon is terjedt a halálhír, derült ki, hogy a mentőknek mégis sikerült stabilizálni az állapotát, kórházban van. Amint további hiteles információk állnak rendelkezésünkre, frissítjük a cikket.

A délután megjelent hírünk:

Az olaszországi Emilia Romagna tartományban rendezett Coppa della Pace nemzetközi országúti versenyen történt ma délután tragikus baleset, mely során életét veszítette a 19 éves dél-afrikai Keagan Girdlestone.

A Tour de France-on is szereplő WorldTour-gárda, a Dimension Data fiókcsapatának versenyzőjével 105 kilométernél történt a szörnyű baleset. Girdlestone lejtmenetben bukott, ami után rögtön felállt és utána eredt a mezőnynek.

Olasz lapértesülések szerint a kísérőkocsija szélárnyékában próbált felzárkózni hatalmas sebességgel, ám mielőtt ez megtörtént volna, fejjel belecsapódott az autó hátsó szélvédőjébe (valószínűleg fékezéskor, amikor utolérték a mezőny mögött haladó kocsisort és ezt leszegett fejjel esetleg nem érzékelte). Sérülései következtében rengeteg vért veszített, a karavánt kísérő mentők rögtön a segítségére siettek, de nem tudták megmenteni.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo