fbpx

Egyedi kulacsok csapatok, cégek, de akár magánszemélyek számára is!

Egyedi dizájnnal ellátott kulacsot szeretnél, olyat ami másnak nincs? Vagy a kerékpáros csapatod számára szeretnél kulacsot gyártatni? Esetleg egy rendezvényre kell több száz egyedi kulacs? Most a Polipromotion cég segítségével lehetőséged nyílik megszerezni őket, egy egyszerű rendelési folyamat után rövid határidőn belül már a kezedben is tarthatod a kulacsokat.

A Polisport kerékpáros termékekkel valószínűleg már minden olvasónk találkozott (sokszor írtunk már róluk), a portugál cég a műanyaggyártásban a világszínvonalat képviseli. Műanyag termékként természetesen a kulacsok sem maradhattak ki a gyártó palettájáról, és ezúttal már nem csak a gyári dizájnnal ellátott kulacsokat tudjuk megvenni, hanem a Polipromotion cégen keresztül egyedi dizájnt kérhetünk rájuk. És az igazán jó hír, hogy nem csak óriási, százas, ezres nagyságrendben rendelhetjük meg a kulacsokat, hanem akár egy darab rendelésére is lehetőség nyílik, és a szállítási idő is rendkívül baráti.

A rendeléseket a polipromotion.com/hu/ oldalon tudjuk leadni, ahol kétféle megoldás közül választhatunk:

  • Express, ahol nincs minimum rendelési mennyiség ( tehát 1 db kulacsot is rendelhetünk) és akár 3 napon belül készhez kaphatjuk a terméket. Ennél a megoldásnál a rendelés után azonnal fizethetünk. Ez azok számára lehet jó választás, akik ajándékot szeretnének adni valakinek vagy csupán maguk számára szeretnének egyedi kulacsot.
  • Business, itt 100 db a minimális rendelési mennyiség, két-három hét a szállítási idő és a rendelés után később kap árajánlatot. Ez kerékpáros csapatok, rendezvények, cégek számára jó választás, akiknek sok egyedi kulacsra van szükségük.

A rendelés egyszerű folyamat, először ki kell választanunk, hogy milyen típusú kulacsot szeretnénk egyedi dizájnnal, itt sokféle kulacs közül tudunk választani, sőt különböző üvegeket és shakert is találunk, amiket szintén kérhetünk egyedi megjelenéssel. Ezután következik a kulacs alapszínének és a kupak színösszetételének kiválasztása. Ha ezzel megvagyunk utána tudjuk megadni, hogy milyen szöveget és képet szeretnénk a kulacsunkon viszontlátni. Végezetül pedig már csak a darabszám maradt hátra és utána Express esetén fizethetünk, Business esetén pedig várhatunk az árajánlatra. Tényleg nem bonyolult.

Most az Express és Business rendelési lehetőségek után használd a “PACIF20” kuponkódot, hiszen így most jelentős, akár 20%-ot is meghaladó kedvezményt is kaphatsz a rendelésből!

A Polipromotion oldalon a kulacsokon és az üvegeken kívül kulacsokhoz kapcsolódó kiegészítőket is tudunk vásárolni, mint például kerékpáros kulacstartót vagy különböző tartókat – kulacstartós övet, vállpántot, kézi kulacstartót vagy hatos kulacshordozót – amikbe a kulacsokat helyezhetjük.

További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo