fbpx

Cube kerékpárokkal lett a legjobb pro-kontinentális csapat a Wanty-Groupe Gobert

Zsinórban harmadik éve lett a legjobb pro-kontinentális országúti csapat a Wanty-Groupe Gobert, ezzel jövőre már biztos a helyük a Tour de France-on és a legnagyobb körversenyeken.

Minden szezon végén a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség nyilvánosságra hozza az UCI csapatok ranglistáját, 2016 és 2017 után 13 UCI verseny győzelmével ismét a legjobb pro-kontinentális csapat a belga Wanty-Groupe Gobert lett. A pro-kontinentális csapatoknak lehetőségük van a World Tour versenyeken indulni, de csak korlátozott számban, ezért fontos, hogy elöl végezzenek, ugyanis az első két csapat jövőre már automatikusan részt vehet a legnagyobb körversenyeken, mint például a Tour de France-on. Tehát a 2018-as első helyével már biztos, hogy 2019-ben ismét ott lesz a Wanty-Groupe Gobert a francia körversenyen.

Rendszeres olvasóink biztos tudják, hogy a Wanty-Groupe Gobert csapat Cube kerékpárokat használ, melyről már az idei gyárlátogatás során is írtunk. A mezőnyversenyeken egyedi festésű Cube Litening C:68-at használnak Shimano Dura Ace szettel, az időfutamokon pedig a külön nekik tervezett Aerium-okkal állnak rajthoz, ugyanis a katalógusban látható Aerium nem “UCI kompatbilis”, hanem triatlonra fejlesztett modell, (egyébként bárki számára elérhető lesz az országúti időfutamváz is).

Most éppen számos Cube bringát megvehetsz a szezonvégi akcióban kedvezményes áron, köztük a csúcs Litening C:68 vázas modellt is. A részletekért KATTINTS IDE.

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo