fbpx

Csúcs BMC nyergében az AG2R – Hogyan készül el egy profi bringa (VIDEÓ)

2021-től az AG2R Citroen Team BMC kerékpárokkal fog versenyezni a worldtour mezőnyben, az évkezdés kapcsán gyorsan be is mutatták az új bringákat és videóra vették, hogy hogyan és milyen alkatrészekből épül fel egy a csapat által használt kerékpár.

A BMC egy újabb worldtour csapat alatt bizonyíthat, az elmúlt években világbajnoki címet, olimpiát és Tour de France-t is nyertek a svájci gyártó kerékpárjaival. Ezúttal az Ag2R Citroen Team versenyzői fogják használni a BMC bringáit, mezőnyversenyeken egyedi festésű SLR 01-ek fognak szolgálatot teljesíteni a francia csapat versenyzői alatt.

A kerékpárokat Campagnolo Super Record EPS tárcsafékes szettel szerelik, a kerekek is az olasz gyártó termékei, Bora WTO és Bora Ultra kerekeken fognak gurulni a versenyzők. A Pirelli a csapat gumi szponzora, így stílusosan francia gumikat fognak használni a francia csapat versenyzői. A nyereg gyártók közül a Fizik állt a csapat mellé, a teljesítménymérésért pedig Power2Max wattmérői felelnek, melyek a Wahoo Elemnt Roam computereinek továbbítják az adatokat.

 

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo