fbpx

CST kerékpárgumik: miért fizetnél többet egy jó külsőért?

A CST kerékpár gumi azoknak a választása, akik nem szeretnének lényegesen több pénzt kifizetni egy hasonló termékért, ami ugyanabban a gyárban készül, csak egy jobban csengő felirat virít az oldalán…

CST_2016_001

Mondjuk ki, a kerékpárhoz kapcsolódó termékek túlárazottak. A sport, szabadidős tevékenység kicsit luxus, kicsit kiváltság a mai világban, még ha vannak is olyan helyek a térképen, ahol ez normális és a mindennapi élet része. Az emberek a hobbijukra szívesen költenek, téma barátok közt, büszkék rá, és ha büszkék rá, büszkék szeretnének lenni arra is, hogy menő a bringájuk, cipőjük, ruhájuk. Rendben van ez így? Persze. És ha megkérdeznénk mondjuk Magyarországon 10 embert, hogy rendben van-e, ha egy kerékpár gumi 20 000 Ft-ba kerül, vajon mit válaszolna? Hát…

CST_2016_007

A CST gyárban előbbi kategóriába tartozó gumik is készülnek, de saját logóval is elérhetők külsők, jóval kedvezőbb árfekvésben. A CST márkájú kerékpáros gumiköpenyeket a Cheng Shin Tire készíti 1967 óta, a kínai cég 25.000 ember foglalkoztat, amely akárhogy is nézzük, két kisebb hazai város teljes lakossága. Az üzemeikben világszínvonalú gyártóberendezéseket alkalmaznak, innovatív technológia és a minőség iránti elkötelezettség jellemzi az ipar egyik vezető gumigyártóját.

CST_2016_004

Jó példa a világ 150 országában jelen lévő márka előtérbe kerülésére, hogy idén az olasz profi csapat, a Bardiani bringásai is használták a képen is látható Stradele gumikat. A cég nagyon erős BMX gumiabroncsok terén, mountain bike, túra és speciális, még Fatbike vagy szöges gumik is szerepelnek a kínálatban. Természetesen számos más kategóriában is kínálja termékeit: motorkerékpárok, terepjárók , autók, teherautók, targoncák, mezőgazdasági és kerti gépek ugyancsak CST külsőkön gördülnek. A CST a legszigorúbb nemzetközi szabványok szerint készíti termékeit, pl. DOT (US Department of Transportation), ISO 9001, E-Mark, TS 16949.

CST_2016_008

Néhány CST gumiabroncs a 2016-os kínálatból:

CST_2016_005

CST_Correre1CST CZAR országúti külső: hajtogatós, kevlárperemes országúti gumi, Dual Compound, azaz kettős összetételű anyag, kopásálló középen és tapad a kanyarban. 60 TPI szövetszűrűséggel, EPS defektvédelemmel, a legtöbb országúti bringás igényeit kielégíti és több színben kapható. A CST Correre már top kategória – persze nem árban – 120 TPI szövetsűrűséggel, alacsonyabb tömeggel, szintén EPS védelemmel.

EPS – EXCEPTIONAL PUNCTURE SAFETY, azaz kivételes defektvédelem: Az EPS védelemmel ellátott külsők szövete és futófelülete között egy szabadalmaztatott polyfiber réteg biztosítja a kimagasló védelmet. A szuperkönnyű, sűrű szövet megelőzi külső tárgyak (tövis, szilánk) behatolását, a külső megrongálódását.

CST_2016_006

CST Gripper Mountain bike gumikülső: kedvező árú mountain bike külső 27,5-es vagy 29-es kerékre is, több méretben, univerzálisan használható futófelülettel, ami aszfalton is jó gördülési ellenállást garantál, de a ritka oldalbütykök még sárban is jól tapadnak a kanyarba, ugyanakkor könnyen tisztul.

CST_2016_002

CST Metropolitan városi gumiköpeny: Strapabíró gumi általános közlekedésre, drótperemes kivitelben, még az elektromos bringák által támasztott nagyobb igénybevételnek is megfelel. Dual Compound technológiával készül, APL defektvédelemmel.

CST_2016_003

APL – ANTI-PUNCTURE LAYER, azaz defektgátló réteg: Az APL defektvédelemmel ellátott külsőkbe a gyártási eljárás során egy 0,7 mm vastag gumiréteget integrálnak a gumiabroncs futófelülete és belső szövete közé. Ez a plusz gumiréteg segít megelőzni a gumi átszúródását.

CST_2016_009

További információ és CST gumi kínálat: KATTINTS IDE!

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo