fbpx

Canyon a Sea Otter Europe egyik fő támogatója

A Sea Otter Europe új partnert talált a Canyon márka személyében. A kerékpáripar és a kerékpár-versenyport egyik legmeghatározóbb szereplője, a német fejlesztési központtal működő Canyon, 2020-ban a Sea Otter Europe ezüst szintű támogatójává lép elő. Az együttműködés több területre terjed ki, melyben szerepel a jól ismert Demobike, továbbá olyan felfutó szakágak, mint a gravel és az E-MTB. Jelzésértékű, hogy az USA-ból indult újszerű kiállítástípus immár kulcsfontosságú szerepet tölt be a kerékpárpiacon, illetve az ipar berkeiben.

Az eredetileg bicajos fesztiválnak – vagy egy laza dzsemborinak – indult Sea Otter fejlődése töretlen. Világos, hogy mind a bicajokért és bicajozásért lelkes publikum, mind a kerékpáripar és –kereskedelem korszerűbb kiállítás-formátumot igényel, amely közelebb hozza a gyártókat a felhasználókkal. A Sea Otter kétségtelenül bicajosorientált rendezvény, ahol minden az élményről szól. A nemrég megkötött együttműködés az asztal másik oldaláról nézve is ígéretes: tökéletesen egybevág a német kerékpáróriás üzleti stratégiájával, hisz a Canyon a legnagyobb és legismertebb közvetlenül a vásárlónak on-line módon értékesítő bicajmárka.

A kerékpáros orientáció tehát közös, a Sea Otter Demobike program pedig a tökéletes mód a Canyon kerékpárok megismerésének, kipróbálásának. Egy kerékpár-kereskedő immár nem csak a német márka árai láttán kaphat a szívéhez: irigykedve nézheti, ahogy az érdeklődők a legideálisabb körülmények közt, a spanyol Costa Brava-n próbálgatják a gépcsodákat, amíg ő legfeljebb a közeli mellékutcát ajánlhatja fel a potenciális vásárlóknak. Emellett a Canyon szakemberei is részt vesznek a rendezvényen, tehát kérdéseinket egyenesen feléjük intézhetjük. Mit mást mondhatnánk erre: haladni kell a korral!

A Canyon ráadásul nemcsak a fent említett Demobike programot szponzorálja, hanem a nagy hírnévnek örvendő Pirinexus Challenge gravel versenynek fő támogatójává lép elő. A 350 km hosszú erőpróba a Costa Brava-ról indul, majd átszeli a francia határt, onnan kanyarodva vissza a Sea Otter Europe otthonául szolgáló mesés szépségű tengerpartra. A verseny során a résztvevők átszelik a két ország határát képező Pireneusokat. A Pirinexus Challenge gravel igazi kihívás, rengeteg kalanddal, látványos útvonalon.

Végezetül a német kerékpármárka 2020-ben a Sea Otter Europe E-MTB maratonversenynek is kizárólagos támogatója, amely szemléletesen mutatja a gyártó korszerű elektromos motorrásegítést alkalmazó kerékpártechnika iránti elkötelezettségét. Jó hír, hogy a rendezvény során lehetőség nyílik a legtöbb Canyon kerékpármodell kipróbálására, legyen szó országúti, MTB, gravel vagy épp az említett pedelec modellekről. A választékról és a technológiáról bővebb információt a www.canyon.com weboldalon találunk.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo