fbpx

Bryton komputereket használnak a Quick-Step versenyzői

A Bikefun Kft., a Bryton kerékpáros komputerek magyarországi disztribútoraként, büszkén jelenti be a világ jelenlegi elsőszámú kerékpáros csapatának, a Deceuninck – Quick-Step Team Bryton Inc. általi támogatását.

“Nagyon örülünk, hogy 2019-től hivatalos szponzorai lehetünk a belgiumi székhelyű Deceuninck-Quick-Step UCI World Tour csapatnak.“ Ez az első belga profi kerékpáros csapat, melyet a Bryton szponzorál. Napjainkban ők a világ legsikeresebb csapata, 73 UCI és 37 World Tour győzelemmel 2018-ban, valamint a legtöbb győzelmet elérő csapat az elmúlt 7 egymást követő évben.

A 2003-ban alapított Deceuninck – Quick-Step Team az első azon csapatok között, akik a legfejlettebb Bryton komputerekkel fognak 2019-ben versenyezni.

“Nagyon örülünk, hogy egy gyorsan növekvő vállalat partnerei lehetünk, ez a Bryton számára is komoly lehetőség a termékek továbbfejlesztésében. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a megállapodás mindkét félnek előnyére válik.” nyilatkozta Patrick Lefevere a Deceuninck – Quick-Step igazgatója.

A Bryton legújabb komputerei a legpontosabb helymeghatározásra képesek a teljes GNSS támogatással, előre telepített OpenStreetMap térképpel rendelkeznek a lépésről-lépésre történő navigációhoz, okos értesítések megjelenítésére képesek és jeladó mágnes nélküli Smart szenzorokkal kommunikálnak.

“Ez egy hatalmas lehetőség a Bryton számára” nyilatkozta Samuel Wang a Bryton igazgatója. “Profi kerékpárosokkal dolgoztunk eddig is együtt, de mostantól a világ legeredményesebb kerékpáros csapatával dolgozhatunk. A Deceuninck-Quick Step Team arra inspirál minket, hogy továbbra is egyre fejlettebb és kifinomultabb komputerekkel jelenjünk meg a piacon.”

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo