fbpx

BikeStore24.hu: magyar webáruház, osztrák árukészlettel!

Megnyitott a legújabb online webshop a BikeStore24, mellyel a magyar kerékpárosok számára elérhető vált az egyik legnagyobb osztrák webáruház árukészlete!

Te is jártál már így?
Egy bringás webáruházban valami úgy tűnik, hogy van, amikor megrendeled, akkor meg kiderül, hogy nincs? Azaz van, csak a bolt is rendeli, de nincs a nagykerben. Azaz van, csak a forgalmazó is rendeli, ha a bolt rendeli, ha a vevő rendeli. Azaz Neked nincs, de lesz, ha vársz, akkor majd lesz… És mindig meglepődsz azon, hogy a szomszédban, Ausztriában meg van?

BikeStore24.hu: magyar webáruház, osztrák árukészlettel!

BikeStore24.hu: magyar webáruház, osztrák árukészlettel!

A most induló BikeStore24.hu webshoppal az osztrák árukészlet válik hozzáférhetővé Magyarországon. Az új boltról Zóni Zsoltot a cég tulajdonosát és ügyvezetőjét kérdeztük:

Bikemag: – Új szereplő vagy a hazai boltok között, mondanál egy pár szót, hogy hogyan jött az online biciklibolt-nyitás ötlete? Bringás vagy? Boltos vagy? Mindkettő vagy egyik sem?

BikeStore24: – Anno még a KSI-ben országúti versenyzőnek készültem, aztán inkább bütyköltem meg csinosítottam a bringát, mint tekertem. Azóta is szenvedélyes biciklis vagyok, főleg az MTB vonalon. Eddig csak a másik hobbymnak éltem, a Subarunak, közel 8 éve vagyok Subaru kereskedő, amit megszerettem, mert igényes és nagyon ragaszkodó vevőkör! Ez most egy másik sztori: úgy gondolom, van Magyarországon hely egy kicsit nyugatibb felfogásban működő kerékpáros webshopnak! Nagy tapasztalatom van a kereskedelemben, konkrétan a bringa kereskedelemben ugyan nem, de ismerem, szeretem a kerékpárokat és a kereskedelmet is.

– Miben lesz más ez a bolt, mint a másik száz?

– A BikeStore24 önálló, magyar tulajdonú cég. Családi vállalkozásként feleségemmel együtt csináljuk a webshopot, mely szorosan együttműködik az Ausztriában közel 10 éve működő, egyik legjelentősebb webshoppal és kerékpárbolt lánccal. Testvérlapunk, a www.bikestore.cc termékkörét kínáljuk azonos árakon. Az osztrák partnernek rendelkezésére áll a kialakult beszállítói kör, a nagyfokú online kereskedelmi tapasztalat és a volumenből eredő kedvező árak. Minden márkára kialakult nagykereskedelmi kapcsolatuk van, közvetlen kapcsolatban állnak több gyártóval és a termékeket osztrák piacra szánták, ha valaki kapott már itthon selejtnek tűnő külsőt az érti, miről beszélek… Kerékpárok tekintetében a magyarhoz nem hasonlítható volumenű előrendeléseik vannak ősszel, így jóval nagyobb készlet és választék áll rendelkezésre. Szintén ebből adódóan vannak megmaradt készletek jelentős kedvezményekkel. Így nálunk, ami fenn van az oldalon, az a gyakorlatban is létezik és elérhető, annyi idő alatt, amit feltüntetünk az egyes termékek mellett. Ez általában 2-3 nap plus az itthoni szállítási idő 1-2 napja.

Minden nap egy újabb aktuális akciós ajánlat várja a vásárlókat

Minden nap egy újabb aktuális akciós ajánlat várja a vásárlókat

– Milyen bringamárkák lesznek Nálatok teljes választékban?

– Olyan márkákat kínálunk teljes választékban mint a Lapierre, a Ghost, a Scott, a Haibike, de elérhető az Orbea és a Fondriest országúti választéka is. Mindenféle érdeklődésű bringást ki tudunk szolgálni, legyen szó MTB, trekking vagy városi bicajról. Emellett jelentős választék van összecsukható, elektromos és gyerekkerékpárból és utánfutókból.

– Milyen szettek, alkatrészek és márkák lesznek Nálatok teljes választékban?

– Első körben: Shimano, Sram, Campagnolo, Mavic, Avid, Rock Shox, Fox, Crank Brothers, Easton, Thomson, fi’zi:k, Camelbak, Schwalbe, Continental, Time, Tacx, Syncros, Sigma, Selle Italia, Ritchey, Race Face, Look, KMC, Hope, Hayes, Fulcrum, FSA, Formula, DT Swiss, Cateye, Busch&Müller a legszélesebb választékban, de természetesen azért nem mindenből teljes a típusválaszték!

Kerékpárok terén mindenféle stílus és felhasználási terület képviselve van

Kerékpárok terén mindenféle stílus és felhasználási terület képviselve van

– Mi az ami különleges vagy csemege?

– Gördülékeny garanciális ügyintézés és hozzáállás, amely a volumenből fakadóan lehetséges: tudomásom szerint Magyarországon ez eléggé csemege… A 14 napos elállási lehetőség a Magyarországon megszokott 8 nappal szemben ugyancsak különlegesség… Emellett a webshopban minden nap más „napi ajánlat” elérhető kb. 50% kedvezménnyel… Sport DVD-k, táplálék-kiegészítők ritkák a webshopokban, nálunk viszont ezek is lesznek. Teljes feltöltés után kb. 30.000 termék várja majd a magyar vevőket, szerintem ez sem mindennapi. Röviden ennyi, bővebben meg sokkal több…

– Köszönjük az infót, sok sikert az induláshoz, hátszelet a jövőben!

Szöveg: Laczkó András
Illusztráció: www.bikestore24.hu

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo